Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam przyjemnosc z sexu

Polecane posty

Gość gość

Więc mam 18 la pierwszy stosunek mialam 1,5 roku temu moj pierwszy facet nie był hojnie obnażony nie czułam żadnego bólu nic poprostu tylko raz z nim byłam 2 miesiące poznałam wspaniałego faceta ma dość dużego penisa nasz sex zaczyna się od gry wstępniej ona trwa z 16 min gdy on mi robi dobrze jezyczkiem nic nie czuje potem jak posowa mnie też nic nie czuje zero . Jestem osoba która lubi sex masturbuje się mam wibratora z nim jest mi wspaniale . Dlaczego tak jest penisa nie czuje a wibratira tak jeszcze dodam że wibratir nie jest gruby .

Gość gość
u mnie gra wstępna trwa16 min 27 sek

Gość gość
musisz odstawić te swoje gadżety i czerpać przyjemność z samego sexu. facet musi znaleźć Twoj punkt G albo ty musisz go naprowadzić a będzie wam razem wspaniale :) wypróbuj pozycje na jeźdzca albo jak on jest na tobie

cholera zacznę mierzyc czas... bo nie jestem pewna :O czy to trwa godzinę a może 1h i 16 minut :O

Gość gość
to sprobuj razem z wibratorem,masz przeciesz dwie dziurki.....

Simplusie gra wstępna trwająca kilka dni :D ale pózniej to chyba efekt w 100% zadowalający ;)

Gra wstępna powinna trwać dokładnie 67min 23 sek. Krótsza nie rozpala, dłuższa przepala. Twój chłopak powinien na początek przywiązać sobie twój wibrator do fioota, a jak uznasz, że pasuje wszczepić go pod skórę na stałe. A tak na prawdę sugeruję pół roku, co ja plotę, 187 dni ścisłego postu od jakiejkolwiek stymulacji seksualnej.

Gość gość
Jak patrzysz na zegarek w czasie gry wstępnej to się nie dziw :D