Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet

Polecane posty

Gość gość

jak jest zainteresowany, to podchodzi i zagaduje?

Gość gość
ale moze tak robic tez ten niezainteresowany?

Gość gość
Są 4 wersje: - jak jest zainteresowany to podchodzi i zagaduje - jak jest zainteresowany to nic nie robi - jak nie jest zainteresowany to podchodzi i zagaduje - jak nie jest zainteresowany to nic nie robi Zupełnie tak samo jak kobieta.

Gość gość
Czyli trzeba w końcu się nauczyć patrzeć z czyjejś perspektywy. Najpierw sobie trzeba zadać to pytanie na które szuka się odpowiedzi i sobie na nie odpowiedzieć. Czy to takie trudne ?

Gość Heniuś
A czy kobieta, jak jest zainteresowana to podchodzi i zagaduje? Nie, bo nie wypada. A czy facetowi wypada podejść np. do jakiś dziewczyn tylko po to, by zostać zlanym, olanym, wyśmianym, wyjść na desperata, podrywacza, ułoma, kretyna, nawiedzonego prawiczka, pijaka itp. itd. etc? Ja jestem dość otwarty ale i tak nie zawsze zagadam - zależy od nastroju. A ignorowany jestem nieraz kilkanaście razy na jednej imprezie :) A co ciekawe najbardziej przez takie lale, które najbardziej się żalą, że nie mogą nikogo poznać - ale to też jest prosta i elementarna logika, którą trudno babom wyłożyć. I "zainteresowany" czyli że co niby? Chcę chodzić po bułki do sklepu? Bo przecież nie mogę po prostu chcieć miło spędzić czasu - babskie myślenie ma niespotykaną nigdzie indziej w przyrodzie dozę abstrakcji :)

Heniuś to Ty bardzo odważny jesteś:),to bardzo duży plus.

Gość gość
no skoro nksiezniczki nie moga znależć ksiecia to faktycznei przerasta ich niesamowita brzydota

Gość gość
Bardzo dobrze to H. napisał.

Gość gość
Może być zainteresowany, ale nie podejdzie. Bo jest nieśmiały, bo uważa że nie ma szans i z tysiąc innych powodów. Facet to też człowiek, a nie maszyna, jak chciałyby niektóre księżniczki, wiecznie tylko czekające i same nic nie robiące, nawet nie potrafiące się uśmiechnąć do faceta.

ja sie usmiecham, on wydal sie zainteresowany, spotkanie- kolacja, a potem cisz, a tak strasznie mu zalezało, latał, próbował i nagle cisza... i co ja ma na to powiedziec