Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uprawiacie sex 38 tydzień ciąży

Polecane posty

Gość gość
Ja uprawiałam sex do końca. Ostatni raz dwa dni przed porodem bo później już byłam w szpitalu. (poród w 41tyg.)

Gość taka sobie żoneczka
pytam bo chciałabym ale boje się że wcześniej urodze

Gość gość
nawet jeśli urodzisz to co z tego? Od 38tc w zwyż to dziecko już tylko przybiera na wadze, wiec nawet lepiej, ze już byś urodziła- zawsze to łatwiej wydusić ;)

Gość taka sobie żoneczka
heh może i prawda.. ale chyba jednak wolałabym w terminie (chodzi o moją psychikę) okropnie boję się porodu, i po sexie będę panikowała czy to już

Gość gosc11
Oczywiście ze uprawiamy :) Potem 6 tyg przerwy nas czeka wiec chcemy sie bliskościa jeszcze nacieszyć :) Ja jestem 7 dni po terminie - sex do konca (tak to nazwijmy) uprawiamy od 38tyg i jam widać jeszcze nie urodziłam :) Wcześniej musieliśmy sie zabezpieczac bo odp***ość na infekcje wynosiła u mnie zero i wystarczyło kochać sie do końca a na drugi dzień szczypanie, swedzenie itd. To samo jak użylam zapachowego mydla. W każdym razie sperma nie podziala jeżeli szyjka nie jest dojrzała. Wiec jeżeli dziecko nie jest gotowe uwierz ze nie urodzisz i powiem Ci ze lepiej zeby Cie wzięło z zaskoczenia wcześniej niz żebyś czekała pk terminie tak jak ja :).A jutro szpital i indukcja....

Gość gość
Nie uprawialam o polowy ciazy, bo mąz nie chcial. Pozniej połóg i wiecie co ? po tylu miesisach odechcialo mi sie, nie potrzebuje do szczescia

Gość gosc11
Ja uwielbiam taka forme bliskości z facetem ktorego kocham. Jesteśmy po slubie 1.5.roku - łącznie razem 10 lat i ciągle dla mnie jest mega sexowny i atrakcyjny - nie potrafię mu sie oprzeć. Teraz z brzuskiem jest troszkę ciężko i ograniczamy sie do spokojnego uprawiania miłości ale już sie nie moge doczekac jak odzyskam sprawność, zagoje sie i będziemy mogli porządnie sie pokochać :)

Gość gość
mi seks pomogl w wywolaniu porodu :P o 22 seks, o 2 w nocy obudzily mnie skurcze o 23 urodzilam :D kochalismy sie do samiutkiego konca ciazy :)

Gość gosc11
Ale fajnie - u mnie nic nie rusza. Chyba dopiero kroplowka pomoze.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)