Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaeeyore

nie potrafie jesc spac myslec

Polecane posty

Gość monikaeeyore

Tak jak w temacie. Mam kupe stresow za soba: zmiana mieszkania, nowy zwiazek, a ostatnio zrezygnowalam z pracy. Wrocilam dopiero co z cudownych wakacji bo przyjaciele wyslali mnie tam na sile zebym nabrala sil i teoretycznie wszystko powinno byc ok. Ale nie jest: Nie potrafie sie zorgazizowac, nawet codzienny prysznic to dla mnie jak wyprawa( ale daje rade). Mam kupe sprawdzonych przyjaciol ktorzy cackaja sie ze mna jak z jajkiem zaopatrujac lodowke i szukajac dla mnie pracy. A ja po 3 plasterkach pomidora jestem kompletnie pelna, nie wiem dlaczego bo zawsze mialam wilczy apetyt. Sypialam po 5 godzin dziennie a teraz zasypiam przed 5 rano i nie potrafie sie zwlec z lozka przed poludniem. A zwlekam sie po to zeby ewentualnie sprawdzic poczte i maile. Najchetniej to bym w ogole nie wychodzila z pokoju. Wiem, ze musze isc do pracy w koncu i nawet bylam na kilku spotkaniach. Co z tego? Kazdy mi mowil ze mam zmienic prace bo sie tam marnuje, mam( zdaniem przyjaciol) genialne CV i... dupa. Marze tylko o tym zeby wszyscy zostawili mnie w spokoju bo non stop slysze: jadlas cos?, idz na spacer!, nie spisz wcale. Chce ich jakos uspokoic ale nie potrafie. Na sama mysl o jedzeniu robi mi sie niedobrze, leze w lozku cicho jak mysz zeby mysleli ze spie. A zaledwie 2 miesiace temu bylam kompletnie inna

Gość monikaeeyore
Wczoraj bylam na imprezie wypilam kilka drinkow, ale nic mi takiego nie bylo, nie wymiotywalam ani nic. Dzisiaj rano jak wstalam najpierw wydalilam normalnego stolca, miał tylko na końcu troche ciemniejsze zabarwienie. Natomiast po sniadaniu jak poszlam do ubikacji to stolec byl czarny, i bardzo smierdzial. Nie wiem czym to jest spowodowane. Gdzies wyczytalam ze to moze byc wrzód. Albo to cos innego?

Gość monikaeeyore
ludzie bywaja wredni to wyzej to podszyw