Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę się podniecic faceci opiszcie krok po kroku jak robicie minetę

Polecane posty

Gość gość

jw instrukcja dla napalonej kobiety, pragnę sobie powyobrażać dziękuję.

Gość gość
najpierw powoli rozbieram kbiietę. Całuję brzuszek, piersi... wewnętrzną część uda, liżę okolice cipki trwa to dość długo

Gość gość
co jakiś czas deeliktnie przesuwam języiem po wargach i łechtaczce. Zazwyczaj cipka już ocieka soczkami, a moja ppartnerka błaga mnie bym zaczął ją lizać. Ja dalej liżę okolice cipki, całuję brzuszek, pieszczę piersi... jak już zacznę lizać cipkę to delikatnie pieszczę wargi, ssę lechtaczkę od czasu do czasu wkładam język w dziurkę...

Gość gość
jak długo to trwa? w minutach- czy partnerka blaga o penetrację, czy dochodzi w ten sposób? a wy czy macie wytrysk przy tym? czy potem chcecie stosunku? czy macie erekcję w trakcie pieszczot oralnych na kobiecie?

Gość gość
zazwyczaj 15-20 min. nie mam wytrysku a erekcja jest i potem jest ppenetracja.

Gość gość
a za każdym razem jakos inaczej to robicie? macie jakies książki do tego? nie nudzi im się to?

Gość gość
Rozbiera cię do naga, kładzie na łóżku na plecach i wchodzi ci między nogi. Czujesz jego głowę między udami. Całuje cię, muska wargami, dotyka językiem, najpierw bardzo delikatnie, potem coraz mocniej, wkłada ci język do środka, po czym znów wraca do delikatnego całowania i muskania językiem. Na zmianę stymuluje cię samym czubkiem języka i całą jego szerokością i długością. Jeżeli dobrze wybrałaś chłopaka (czujesz się z nim bezpiecznie i przed którym nie będziesz się krępować), doznasz coraz mocniejszych orgazmów. Nie próbuj zapanować nad sobą, nad swoimi reakcjami, bo sama pozbawisz się przyjemności - możesz chcieć go mocno ścisnąć udami, mocno objąć nogami, podnieść wysoko nogi, jęczeć, głośno krzyczeć jak oszalała, możesz poczuć się jakbyś się miała zaraz zsiusiać – to prawie na pewno nie będzie siusiu tylko wytrysk, niesamowicie przyjemne doznanie. Przed tym wydepiluj się na zero (co najmniej dzień przedtem), o ile nie depilujesz się regularnie.