Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martulek89

Oryginalny prezent na urodziny dla faceta

Polecane posty

Kobietki! Mój facet ma niedługo urodziny. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Mam dla niego częściowo przygotowany prezent. Kupiłam komplet seksownej bielizny, w której mu się pokażę :) A do tego zrobię pizze w kształcie serca... Kupię jakieś dobre wino, świece, masaż.. Ale chciałabym coś jeszcze zrobić, nie kupować, bo lepsze prezenty są te, które są zrobione przez nas samych. Macie pomysły jakieś??? ;)

Gość Ewka_wl
Proponuje kolonoskopie. Można kupić gotowe zestawy lub skomponować własny z dowolną nutą zapachową. Wierz mi, faceci to uwielbiają i tylko na pokaz protestują, nie trzeba się zrażać tylko kontynuować. Powodzenia i miłego wieczoru

Gość Jarek czysty kuperek
Witam, moja przedmówczyni pomyliła nazwę - to hydro kolonoterapia - teraz już wiem i zawsze będę gorącym propagatorem tej rozkoszy. Pierwszy raz to chciałem uciec jak moje ukochanie do mnie z tym wyskoczyło, myślałem że żartuje... Tak czy inaczej ten pierwszy raz jest nieco niepokojący, ale jestem pewny że każdy facet po pierwszym razie będzie to uwielbiał i sam często proponował swojej kobiecie wspólne zabawy w brązowe ciapki.

Najlepszy prezent, to taki, który wręczysz facetowi, a nie sobie :D W seksownej bieliźnie, to on pewnie ma ciebie na codzień. Każdy by chciał coś męskiego, eleganckiego. Woda, zegarek, pozłacane pióro wieczne, coś do hobby. Może do paintballa? Znasz swojego faceta, to wiesz jaki to typ.

Dziękuję za odpowiedzi. Ja znów myślę, że ta seksowna bielizna wraz z pończochami będzie strzałem w dziesiątkę, ponieważ on lubi takie rzeczy :) Jarek, mógłbyś mi coś więcej powiedzieć na temat tej hydro kolonoterapii?? :)

Gość gość
Bielizna dla faceta na urodziy, to moim zdaniem kiepski pomysł :D Najlepiej coś militarnego, jakaś replika broni z bron.pl, czy coś w tym stylu :D

Gość gość
Polecam replikę broni :) galeriareplik.pl/pl/ Pozdrawiam

Gość prezent123
cześć, jestem laikiem w sprawach replik broni, jak i samych broni. chciałbym kupić prezent na urodziny dla mojego znajomego. ostatnio przeglądałem sklepy i natrafiłem na ciekawą według mnie replikę broni na srebro.pl. https://srebropol.pl/Komplet_-_pistolet_na_wieszaku_185-3235-238687-2-462-produkt.html wygląda według mnie ciekawie i interesująco myślicie, że spodoba się znajomemu

Gość gość
BO ja wiem takie sobie te srebro o wiele lepsze już w tej galerii replik.