Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana nauczycielki w przedszkolu dziecka na wredna znajoma co robic

Polecane posty

Gość gość

Nauczycielka corki idzie na l4 ciazowe i pewnie predko nie wroci a w zamian ma byc zatrudniona moja byla znajoma z ktora nie mam dobrego kontaktu. Kilka lat temu zakonczylismy nasza znajomosc w niezbyt mily sposob. Boje sie ze teraz ta znajoma bedzie niedobra dla mojego dziecka. Co byscie zrobily na moim miejscu? Zastanawiam sie nawet zeby przeniesc coeke do innego przedszkola ale ona bardzo sie zzyla z kolezankami i lubi to przedszkole

Gość gość
znajomość, znajomością..ale co innego sprawy zawodowe.. Nie wierzysz w profesjonalne podejście nauczycielki do dziecka? Sama już szukasz dziury w całym.. Może znajoma zapomniała? Zresztą, co mają Wasze relacje do jej stosunku do dziecka.. Ale widać jesteś uprzedzona i każda uwaga na niekorzyśc Twojego dziecka (że się źle zachowało, że coś komuś wzięło, że z czymś sobie nie radzi, że jest jakiś problem) będziesz odbierala jako atak na siebie. Zaś zbyt krótki wierszyk, jaki dostanie na jakiś tam występ Twoje dziecko, potraktujesz jako czystą złośliwość. W takim wypadku proponuję rzeczywiście zmienić grupę, bo tylko uprzykrzysz życie nauczycielce.