Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ICoTuZrobic

Depilacja okolic bikini

Polecane posty

Gość ICoTuZrobic

Cześć, dziewczyny. Zwracam się tutaj z problemem, gdyż już nie wiem co mogę z tym zrobić. Chodzi o depilację okolić bikini. Niestety mój zarost jest bardzo obszerny i widoczny. Gdy ogolę się zwykłą maszynką, to zarost jest widoczny, niestety, a jeśli tego by było mało, to zachodzi mi on na uda i to dość daleko. Włoski są czarne, ja zaś jestem osobą z bardzo bladą cerą, widać jak cholera. Nie mogę zakładać bikini, bo widać. Natomiast jak skatuję, to zaraz jest ogromne podrażnienie. Próbowałam już pianką do golenia, nic. Depilator. Krwi co nie miara. Może ma ktoś dla mnie jakieś wyjście? Nie czuję się komfortowo, gdy od razu po goleniu zarost jest dalej widoczny.

Gość gość
wosk, bo pewnie widać u Ciebie takie ciemne punkciki. A woskiem usuniesz razem z cebulką. Tylko idź do kosmetyczki

Gość Ale gość
skoro masz ciemne włosy i jasną cerę to jesteś idealną kandydatką na IPL :) (delikatniejsze od lasera, mniej przeciwwskazań), a jak kupisz sobie własne urządzenie to wyjdzie jeszcze o niebo taniej!

Gość Niebieska_Kropka
Pasta cukrowa :)

Gość gosiaaa85
żeby nie mieć podrażnień możesz użyć po depilacji provag żelu, dobrze łagodzi, możesz spróbować również wosku w plastrach, u mnie się sprawdzają

Gość Orimori
Wykup solidny pakiet depilacji laserowej IPL+ RF albo light sher na godeall i masz problem do końca życia z głowy. Ja jestem po 3 zabiegu na bilini i połowy włosów już nie mam a te co sa są słabsze i ciensze. Mnie do szalu doprowadza wrastanie włosow na bikini ,krosty i podrażnienie po maszynkach.

Gość gość
Depiluj pastą cukrową, włosy będą odrastały co raz słabsze.

Gość Małgośka818
Ja do depilacji bikini stosuję dokładnie taki krem - www.skracaj.com/adf1.html i nie mam po nim żadnych podrażnień, a włoski odrastają wolniej i nie są tak widoczne. Ale po depilacji biorę i dodatkowo nakładam specjalny preparat po depilacji, który dała mi przyjaciółka.

Gość gość
Kremy do depilacji tylko rozpuszczają włos i na drugi dzień juz widać małe czarne punkciki. Nie ważne jakiej firmy o będzie krem. Jedyne dobre metody to wosk lub pasta cukrowa, z czego ta druga jest bezpieczniejsza dla osób z popękanymi naczynkami i wrażliwą skórą.

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)

Gość Laura 99
Witaj, Marto, zabieg depilacji laserowej jest szybki tu masz filmik jak przebiega zabieg https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena zabiegu nie jest , radzę dowiedzieć się trochę o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość Alina 22
Pomóżcie! Moje nogi wyglądają dramatycznie. Wrastają mi włoski, zostają po nich okropne blizny. Myślałam o depilacji laserowej, ale czytałam, że jest kilka rodzajów laserów. Co myślicie o laserze Palomar Vectus, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość TrustMe 23
Naturalne metody są najlepsze Od jakiegoś czasu stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Z samego początku kupowałam gotową pastę cukrową, teraz robię ja sama. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość gść 24
Znajoma zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. Jest mega zadowolona. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Było w sumie bezbolesne. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość RootGirl 23
Dzisiaj miałam 2 zabieg depilacji. Jestem mega zaskoczona. Najważniejszy był dla mnie przetestowany gabinet z polecanym laserem. Polecam. Wiele dowiedziałam się o tutaj www.ib.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny. Potwierdzam.

Gość Mother 22
Znajoma poszła na depilację laserem, o ile zapamiętałam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest bardzo zaskoczona. Też byłam zachwycona efektem. Już po pierwszej sesji widać było jak skuteczny to laser. To był świetny ruch. Nie uskarżała się na ból. Spektakularny skutek. Jeśli macie dylemat czy warto zdecydować się na depilację laserową, to naprawdę gorąco polecam. www.kor.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego

Gość Mrowka 22
Dziewczyny natknęłam się na fajną wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania według różnych miast. Wystarczy kilka kliknięć. Wystarczy wpisać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu wyszukać gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.

Gość Ewix 27
Koleżanka wysłała mi link fajną stronę o różnych rodzajach depilacji http://depilacja24.pl Jak dla mnie super. Zaszokowało mnie, że jest aż tyle metod depilowania. Od zawsze korzystałam z zwykłych maszynek. Bardzo zainteresowała mnie laserowa depilacja. interesuje mnie jak wpływa laser do depilacji na tatuaże , czy ktoś wie?