Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana żona

ból brzucha czy to ciąża

Polecane posty

Gość zdołowana żona

Czesc dziewczyny jakie miałyscie pierwsze objawy ciązy???? Boli mnie dół brzucha tak dziwnie ciagnie, troszke mnie mdli. owulacje miałam 19 i tego dnia i 2 dni pozniej wspołżyliśmy. kiedy zrobic test??

Gość zdołowana żona
jest tu ktos

Gość gość
Jest tu milion tego typu tematów. Poszukaj i poczxytaj nie zasmiecaj forum

Gość zdołowana żona
dla ciebie to kolejny temat dla mnie całe życie

Gość gość
a wiec owulację mialas 6 dni temu oile nie pomylilas się albo nie weystapila w innym dniu wiec ewentualnie jeśli doszło do zapłodnienia to teraz jesteś na etapie zagnieżdżenia się zarodka choć sadze ze to i tak za wczesnie . o jakich kolejek objawach nie ma mowy chyba ze masz ciąże urojona.Test robi sie w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość gość
Owulację mialas nawet 5 a nie 6 dni temu to jeszcze komórka może nie zdążyła się zaplodnic wiec ojakivh tyobjawacvh mówisz? Nie wkrecaj sobie. W czasie owulacji lub do dwoch dni po zachodzi zaplodnienie wtedy zarodek wedruje do macvicy i zagniezdza sdie trwa to 6-12 dni po zaplodnieniu, wtedy eytwarza sie hormon ciazowy i dopiero w okolivy miesiaczki robi sie test i ewentualnie mozyna doszyukac sie objawow a nie teraz durna babo

Gość zdołowana żona
to skad te bóle , mdłości i zawroty głowy ?

Gość bardzoproszę
A skąd mamy wiedzieč czemu cie mdli,może się przejadłaš albo przepiłaś?

Gość gość
stad,ze to urojona ciaza . jest na nie ZA WCZESNIE

Gość zdołowana żona
a moze wcale nie jestescie takie madre jak wam sie wydaje??? wyczytałam ze zagniezdzanie zarodka moze bolec i to moga byc moje objawy a wy odrazu obrazacie GLUPIE BABY !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ale u ciebie nawet nie ma mowy jeszcze o zagniezdzaniu. A mdłości powodują hormony w ciazxy które pojawiają się dopiero po zagniezdzeniu około dwa tyg po owulacji. Idz desperatko spac bo masz jakies schizy. Doucz sie na temat ciaxy wtedy sie wypowiadaj bo zielonego pojecianie masz

Gość gość
matko ;/ w internecie mozna rozne rzeczy wyczytac. my tylko z wlasnego doswiadczenia , mowimy jak jest. ja objawy mialam dopiero ok 6tyg ciazy . kobieto wyluzuj

Gość zdołowana żona
zapytałam tylko. sporo czasu juz sie staramy a ponad miesiac temu mialam zabieg bo podejrzewali u mnie raka naszczescie skonczyło sie na wycieciu duzzzej nadzerki i z tego wszysykiego pomyslałam ze moze nareszcie nam sie udało. teraz widze , ze najszybciej beda to skutki zabiegu.

Gość gość
Plemnik jeszcze nie doszedł do komórki a ta juz . Mdloscvi ma hahaha co za baba To uwazaj na skurcze bo jeszcze rodzic zaczniesz bo to juz 5 dni po owulacji to juz czas najwyższy hahaha Zenada...

Gość takatamtaka
Ja bym i tak za parę dni zrobiła test, a nóż widelec:-)

Gość zdołowana żona
ciekawe jak ty bys sie czuła na moim miejscu nie życze nkomu. nie wiesz na czym stoisz i naprawde mnie mdli i zle sie czuje moze jednak moj organizm sie nie zregenerował do konca miałam miesieczne zwolnienie ale co tam wy wiecie wszystko lepiej

Gość zdołowana żona
miałam robic test ale po tych wspaniałych poradach daruje sobie bo przeciez to urojona ciaza - głupie baby

Gość gość
test najwczesniej w dzien spodziewanej miesiaczki, kobieto ogarnij sie... skoro niby tyle sie staracie to powinnas juz cos wiedziec o zaplodnieniu ;/ ja wale nie ogarniam niektorych kobiet

Gość zdołowana żona
napisałam juz ,ze moga byc to obajwy spowodowane zabiegiem ,ktory miałam to poco ciagle mnie obrazasz dziewczyno. wcale nie masz tez pewnosci ,ze w tej ciazy nie jestem okres juz za tydzien wiec wszystko sie wyklaruje

Gość gość
to ja ci przywrócę troche nadziei - ok tygodnia po zapłodnieniu miałam cos jakby zapalenie pecherza i przy tym delikatne plamienia - z tym że trwało 2 dni wiec na zapalenia za krótko a bolało mocno i latałam do wc co chwilę. mniej wiecej w tym samym czasie wypiłam 3 piwa a wymiotowałam jakbym wychlała morze wódki. Wtedy sie jeszcze nie zastanawiałm czy to ciąża no i bylismy na wakacjach - czyli wszystko to mogło byc przyczyna jakichs bakterii ... ale mogło tez byc objawem zagnieżdżenia.

Gość gość
a kiedy powinnas miec @?

Gość zdołowana żona
nareszcie jakas pozytywna wypowiedz dziewczyno dziekuje okres powinam dostac 1.11.

Gość gość
ja robilam test w dzien spodziewanej miesiaczki, chociaz juz go nie chcialam robic,bo dzien przed plamienie,myslalam ze okres. jak sie okazalo bylo to plamienie implatacyjne;)

Gość gość
a na czym polegało to "wyciącie" nadżerki - nadżerke sie zwykle wymraża albo wypala. Przy wczesnych nowotworach wycina sie fragment szyjki macicy - to jest konizacja. zabieg na zmeczuleniu podoponowym - zwykle. I to znieczulenie moze powodowac dłuższe dolegliwosci - bóle, zawroty głowy itp.

Gość zdołowana żona
najpierw miałam pobrany- wyciety- wycinek czyli biopsje do badania a pozniej tak jak mowisz wypalono mi nadzerke była wieksza niz złotówka

Gość gość
a ta wypalanke miałas na jakimś znieczuleniu?

Gość gość
to juz niedlugo, ja mysle ze to moze byc ciaza, test proponuje zrobic blizej terminu przewidywanej @, powinien juz wyjsc, a jak nie to beta bedzie najpewniejsza, zycze powodzenia

Gość zdołowana żona
miałam ale nie duże jakis zastrzyk dostałam a bolało mnie mocno mimo to. dziekuje za miłe słowa jeszcze tydzien i dowiemy sie czy nam sie udało.

Gość gość
moze mialas jednak owulacje szybciej,zdarza sie i tak. wiec bol brzucha normalny w takim razie. mdlosci to wiadomo,o wiele wiele pozniej :)

Gość zdołowana żona
juz za tydzien sie okaze mysle ze nałożyło sie kilka spraw na jeden termin i dlatego tak wyszło.