Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satanic kid killer

Synek mojej siostry sie mnie boi

Polecane posty

Gość satanic kid killer

Bo mam długie dredy, nosze je od czasów nastoletnich. Ma 5 lat i od zawsze sie mnie boi i ucieka jak mnie widzi a nawet płacze w dodatku jego ojciec wmówił mu że te dredy to są takie jakby macki ośmiorcy którymi moge ruszać i go porwać. :-o Czuje sie niezrecznie z tego powodu, zawsze chciałam być fajną ciotka dla niego a on mimo 5 lat nadal mnie nie lubi :( Przejdzie mu? Jak sie w ogóle z takim dzieckiem zaprzyjaźnić? nie mam dzieci i nie jak z nimi postępować.

Gość gość
obetnij te kudly zapchlone brudasko

Gość satanic kid killer
mamusia cie nie nauczył dobrego wychowania? :)

Gość gość
nie mamusia nie nauczyl

Gość satanic kid killer
to idź być chamem/chamką gdzie indziej :)

Gość cztery z plusem
Pogadaj z siostrą niech wyjaśni mężowi ze glupie gadanie sprawia ci przykrość. Moja najmłodsza też się mojej siostry dlugo bała zwlaszcza jak ją w mundurze widziala to się zanosiła płaczem, ale od jakiegoś czasu jej przeszło i nawet sama za nią lazi i się wdzięczy zeby jej dała pluszaki ze swojego pokoju potrzymać ;) :) Ale my wyjasnialiśmy małej ze to ciocia i ze ma się nie bać, a nie straszyliśmy jej jeszcze. Uważam ze to wina męża twojej siostry i jego durnych zartów których mały jeszcze nie rozumie i bierze na poważnie.

Gość gość
hmmm to przykre, że ojciec tak dziecku nagadał. sama miałam dredy do pasa jak byłam na studiach i spotykały się raczej z zaciekawieniem, nigdy ze strachem... proponuję chodzić do dziecka w maksymalnie spiętych (kok, warkocz itp), jakaś opaska na głowę, jak się przyzwyczai i przekona do Twojej osoby to z czasem dready przestaną mu przeszkadzać :) zwłaszcza, ze to już duży chłop, a potem sama możesz mu wyjaśnić, że to tylko fryzura a nie zadne macki ;)