Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić żeby się oświadczył

Polecane posty

Gość gość
Nie ma mamy za nic wyższych uczuć bo potrafimy się wstrzymać z seksem na jakiś czas, jak trzeba. Ale przecież nie do końca życia. Tak można życ bez seksu, jak i można całe życie jeść chleb i pić wodę, można właściwie nie wychodzić z domu, można wegetować, wszystko można. Tylko po co być męczennikiem?

czyli potwierdzacie, że całą miłość do partnera możecie przekreślić w perspektywie lepszej sytuacji seksualnej i to nie jest od Was zależne, bo to jest jak chleb, tak? chcę tylko to usłyszeć?

Gość zielona odsłona
Przeczytałam tylko pierwszą stronę ale jak dla mnie to musi być prowo, no k*******a nie wierzę że mogłyby istnieć na świecie takie tępe dzidy :o

Gość do brokena
broken- ponowie pytanie- czy Ty byąłś w dzieciństwie molestowana? Ktos cie zg****ił? Bo masz obsesje na punkcie seksu- bynajmniej nie pasuje to do osoby aseksulanej....

ja Ci już odpisałam - tak pedofil mnie j***ł dlatego mam własne przemyślenia:D odpisałam, ze z tak schematycznie myślącą osobą nie warto dyskutować. jestem asem, więc wg Ciebie NIE MA PRAWA mnie seks obrzydzać?:D:D:D:

Gość do brokena
prezentujesz typową dysfunkcję seksualną- a nie aseksualizm. Albo zaburzenia równowagi hormonalnej albo podłoze psychiczne. Badałaś sobie kiedyś hormony?

Gość gość
Nie, nie potwierdzamy. Nie zostawiamy partnerów dla lepszego seksu, tylko co najwyżej gdy ma nasze potrzeby w d..pie i nawet na minimum go nie stać.

Gość do brokena
nie, my , a przynajmniej ja, nie buduje wszystkiego na seksie. Seks jest DOPELNIENIEM miłości- dla mnie istnieje tylko w tej konfiguracji. I dla większości normalnych ludzi również. Nie zostawia się partnera dla lepszego seksu- bo seks najlepiej smakuje, kiedy jest oparty na miłości i ZAUFANIU.

Gość gość
szkoda że w sumie fajny ciekawy temat zostal zniszczony przed debilkę.