Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malshun

Gdzie szukać normalnej kobiety

Polecane posty

Gość gość
normalne kobiety też mają trudnosci by trafic na normalnych facetow

Gość Malshun
Ohh... Widzę, że z tematu o tym, że nie potrafię znaleźć normalnej dziewczyny, zeszliśmy na temat, że nagle to ja jestem cham i prostak, i co najważniejsze wywnioskowaliście to z kilku linijek tekstu, w którym opisałem moje problemy miłosne i problem dzisiejszego człowieczeństwa. Jeśli ktoś uważa, że jestem chamem, bo nie chcę się umawiać z dziewczynami, które imprezują i zmieniają mężczyzn jak rękawiczki (to zawsze oni są winni!!!), to chyba mam tu do czynienia z osobami, które wymieniłem na początku pierwszego postu... Z hejterami i gimbusami.

Gość Malshun
Abstrahując... Ktoś napisał, że wyzywam dziewczyny od tapeciar i puszczalskich bo sobie dziewczyny nie mogę znaleźć? Koleżanko, proponuję, żebyś przeczytała mój pierwszy post, bo chyba wcinasz się do dyskusji i zaczynasz jeść tort od środka, który już i tak jest podziurawiony wieloma bez sensownymi postami. Jak ktoś ma chęć do poważnej dyskusji na ten temat, to polecam odezwać się na gg... ;)

Gość gość
haha pewnie sam roocha a gra świtoszka

Gość co to znaczy normalność
ano właśnie przeczytałam Twój pierwszy post autorze- proszę cytat" Dlaczego większość dziewczyn to tapeciary, lachociągi i oszustki, które piją, palą i łaszą się do każdego?!" Uważam, że jesteś cham i prostak, ale nie dlatego, ze nie umawiasz z dziewczynami, które chodzą na imprezy, czy zmieniaja facetów- Twój wybór do którego masz prawo. Natomiast jeśli jesteś w stanie nazwać dziewczynę lachociągiem, to moim zdaniem jesteś chamem. I to samo napisałam wcześniej- nie wiem, czy nie zrozumiałeś czy udajesz głupiego, zeby się wybielić. Wsadzasz dziewczyny w szufladkę "puszczalska"- bo z boku widzisz, ze zmienia facetów. świadczy to tylko i wyłącznie o twoim ciasnym rozumku. Uważam, ze z takim podejściem nie znajdziesz sobie, jak to nazwałeś "normalnej" dziewczyny- bo nie ma w Tobie szacunku do kobiet. Pozdrawiam

Gość boska to ja
dobrze piszesz. Ja mam tyle lat co szanowny autor- jestem wesołą, NORMALNA dziewczyną. Bo dla mnie normalność to pewne zasady, jakiś cel w życiu, szacunek do innych ludzi. Tak jak Ty, poprzedniczko, chodzę na imprezy, spotykam się ze znajomymi, piwo piję. Zawsze kreci się wokół mnie sporo facetów. Bo jestem i ładna i wesoła. Na stałe jeszcze nikogo nie miałam, przelotne związki- pewnie, ze tak. I tak jak ty, jestem jeszcze dziewicą- a patrząc z boku, schematami naszego "normalnego" autora- to puszczalska ze mnie, że łooo! Pozdrawiam serdecznie!!

Gość gość
to puszczalska ze mnie, że łooo! przynajmniej 1na szczera hahaha

Gość do boska to ja
kłąmiesz każda lafirynda tak mowii

Gość pytający pan tadeuszie
"Wsadzasz dziewczyny w szufladkę "puszczalska"- bo z boku widzisz, ze zmienia facetów. świadczy to tylko i wyłącznie o twoim ciasnym rozumku." :D:D Czyli idąc tym tokiem "rozumowania" powinienem w tym momencie sobie pomyśleć: o proszę jaka fajna, miła, wartościowa dziewczyna zmieniająca facetów jak rękawiczki. Powalczę o nią bo na pewno jest w głębi serca bardzo fajną dziewczyną :D:D

Gość Malshun
Przecież napisałem, że "większość"... Czytanie ze zrozumieniem błagam. Nie chodzi o to, że jak chodzisz na imprezę co jakiś czas i napijesz się piwa/wina czy whatever to jesteś szmata i puszczalska. To się tyczy osób, które imprezują, wtedy kiedy nadarzy się okazja i wracają do domu w takim stanie, że pies im sika do ucha pod domem. Mówisz, że jestem cham bo nazywam dziewczyny lachociągami, ale jak nazwać dziewczynę, która daje każdemu na imprezie? Nie mów, że nie ma takich osób bo sam znam kilka takich.

Gość Malshun
@ UP puszczalska dziewczyna, to nie taka, co zmienia chłopców jak rękawiczki, tylko taka, która siebie nie szanuje i że tak powiem "daje d**y na lewo i prawo". Piszesz "Czyli idąc tym tokiem "rozumowania" powinienem w tym momencie sobie pomyśleć: o proszę jaka fajna, miła, wartościowa dziewczyna zmieniająca facetów jak rękawiczki. Powalczę o nią bo na pewno jest w głębi serca bardzo fajną dziewczyną" Nie rozumiem?

Gość gość
nie rozumiesz boś głupi:) Jeśli widzisz, że dziewczyna daje każdemu (swoja drogą skąd ty to możesz wiedzieć?? pod drzwiami kibla podsłuch**esz?)- to po prostu nie jest w kręgu twoich zainteresowan! Dziewczyny maja racje- zacznij szanowac kobiety a nie wyzywac.

Gość gość
tam sa same porzadne tak bórde* to cudowne miejsce porządnie ci pociągnie i da

Gość gość
hej mam ten sam probelm co ty autorze tylko ze ja jestem kobietą cieżko o uczcuiwego chłopaka

Gość skad ja to znam haha
tez mam podobnie - ciezko dzis o uczciwego faceta, a moglabym ktoregos uszczesliwic..

Gość Malshun
Heh... I taki właśnie problem, facet nie może znaleźć uczuciowej kobiety, a kobieta nie może znaleźć uczuciowego faceta :) I bądź tu mądrym i pisz wiersze :) Aprops wierszy... To do tych pań, które szukają wrażliwych mężczyzn, co byście zrobiły, gdyby wasz chłopak pisał wam wiersze? Bo ja pisałem mojej byłej dziewczynie, jej się to podobało, ale jak jest z wami? Uznałybyście to za normalne? :(

Gość Malshun
Btw dalej polecam się na gg: 9935640 Parę osób już się odezwało i miło sobie popisaliśmy, wielkie dzięki dla tych ludzi... Jednak można jeszcze popisać z kimś na miły, konkretny i kulturalny temat :)