Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malshun

Gdzie szukać normalnej kobiety

Polecane posty

Gość gośc20
Normalna znaczy normalna - ani piękna ani paskudna. Z brzydkich kobiet mężczyźni się nabijają, piękne adorują a przeciętne ignorują. I niestety najczęściej to przeciętne są w większości normalne (ale to nie znaczy że piękne czy brzydkie są "nienormalne"!).

Gość gość
a tak naprawe jak przecietna laska troche o siebie zadba posciwczy zmieny fryz staje sie piekna ja ubustwiam przecietne laski mrrr

Gość gość
A ty jesteś normalny? Czy jak ktoś ci w twarz pluje to mówisz, źe deszcz pada? Jak już umawiasz się z taką, która jest najładniejsza (faceci) to się przyjrzyj jej zachowaniu, temu jak mówi, czy spełnia twoje inne oczekiwania itp.

Gość gość
??? Przeciez mowie ze umawiam sie z przecietnymi

Gość gość
ja lubiec dzika zboczona kobieta z wolchata cipka uga buga, Normalny Samiec

Gość powiem  jedno
autorze..ja jestem duzo starsza od ciebie i przyznam ci razcje ze teraz niestety sa takie czasy nie poprostu zal patrzec co sie dzieje wokol. trudno znalesc dobra dziewczyne ale my dziewczyny tak samo myslimy iz trudno znalesc dobrego chlopaka. milosci si enei szuka ona przychodzi sama. w najmniej oczeiwanym momencie.

Gość gość
powiem jedno, ty najpierw postaraj się ZNALEŹĆ słownik :D

Gość gość
milosci si enei szuka ona przychodzi sama. w najmniej oczeiwanym momencie. .................... gdyby poszukiwacze złota mylsili tbyak jak ty byli by obdatruami, miłość jest takim smym dobrem jakpieniadze prestiż sława wykształcenie nic nie przychodzi samo w najmniej oczekiwanym momencie, zapytaj stare panny, one pewnie myślały tak samo

Gość gość
a normalna kobieta połyka sperme normalnego faceta???

Gość gość
A jaka jest niby normalna? Jakie cechy ma taka kobieta?

Gość gość
cudowne piersi śliczna twarz uśmiech ciągła ochota na sex z mężem, bezpruderyjność gotowość do polykania nasienia, chęc na anal i obok skromność i pozorowana nieśmiałość no i bezmigenowość

Gość gość
czemu zawsze jacys idioci muszą zabrać głos jw

Gość gość
Ja kiedyś dla jaj założyłem konto na sympatii jako kobieta z ładnym zdjęciem. Jak zobaczyłem jak głupio zagadują faceci, to aż się ucieszyłem. Teraz już wiem jak pisać do dziewczyn na portalach randkowych żeby wyglądało to lepiej niż zaczepki 90% facetów :D

Gość gość
moim zdaniem portal randkowo kiepskei miejsce abkogos poznacy

Gość gość
w domu spokojnej starości tam są"normalne " dzieczyny heah

Gość gość
ale normalna to nie wcale wycofana z zycia zapuszczona zadniedbana i siedzaca w 4 scianach. To pracowita elegancka kulturalna nie przekinajaca nie palaca nie pijaca dziewczyna, panujaca nad soba, nie rozwiazla sexualnie, nie prze dawkująca tapety. teraz glownie laski dbaja o image a nie dbaja o wyksztalcenie zdobycie zawodu, dlatego facet chce normalnej kobiety a nei bedacej przeciwienstwiem pustej tapeciary, ale czyms po srodku polaczeniem urody klasy dbania o sibie dieta sport i intelektu

Gość Łona jest Aniołem
W pracy...;) Lachociągom mówimy gromkie "Nie" ! ! :D

Gość gość
Łona jest Aniołem jestes gwiazdąkafe

Gość Łona jest Aniołem
"Łona jest Aniołem jestes gwiazdąkafe" tak bywa tam gdzie stąpnę ;) Niestety nie dostałem z tego powodu choćby miksera albo odkurzacza ;)

Gość gość
dobra bo temat się zasyfia, naprawdę jest tak że ludzie normalni nie mogą na siebie trafić baardzo niecekawie

Gość gość
my sie pozalismy na kursie tanca dla singli

Gość co to znaczy normalność
A ja odnoszę wrazenie, ze autor wyzywa dziewczyny od tapeciar, puszczalskich bo sobie laski znaleźć nie może. Kto Ci każe się nawalać na imprezie? Ja chodze na imprezy, piwa się napiję, potańczę- na brak powodzenia nie narzekam, a żadnym lachociągiem czy tapeciarą nie jestem. Fakt, jestem ładna ale też i niegłupia. Mam 20lat i jestem jeszcze dziewicą, bo jeszcze nie poczułam, zebym akurat z tym facetem chciała isć do łóżka. Studiuję, pracuję dorywczo- facetów zmieniam często. I ktoś, patrząc z boku, powie "puszczalska"- nic bardziej mylnego. Po prostu nie trafiłam na chłopaka, który zobaczyłby we mnie coś więcej niż ładne opakowanie. Więc czy są jeszcze normalni faceci? Ja nie spotkałam. Ale nie oznacza to, ze wszystkich bede od r****czy wyzywać. I tobie autorze tez radze zmienic podejscie. Bo dla ktos, kto nie znajac laski, pisze o niej lachociag jest skreślony.

Gość gość
Bystra dziewczyna pisze wyżej,a autor ...cham i tępak :(

Gość co to znaczy normalność
miało być " dla mnie ktoś, kto nie znajac dziewczyny określa ja mianem lachociąga jest skreślony.

Gość gość
czyli dopiero jak nagra cie jak ciagniesz k***sy w kiblu na imprezie moze nazwaccie lachociagnie???