Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi wstyd za ojca i brzydzę się go

Polecane posty

Gość gość

Jest mi wstyd za mojego ojca. Mój ojciec ma 35 lat, nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że mam 19 lat. Chyba nie muszę tłumaczć co to oznacza. Po za tym ojciec cały czas wychowywał mnie samotnie. Oczywiście jak byłam dzieckiem to dużą rolę odegrali dziadkowie ale ojciec nigdy z nikim się nie związał i nie spotykał. Niedawno odkryłam przez przypadek, że on korzysta z ofert prostytutek. Źle się czuję z tym, jest mi wstyd i czuję obrzydzenie do ojca.

Gość gość
Jestes glupia c**a, twoj ojciec cie wychowal pomimo mlodego wieku i poswiecil ci swoje życie prawdopodobnie nie wiążąc się z nikim, a to normalne, ze jako facet ma swoje potrzeby. I co otrzymuje w zamian? Wzgarde swojej egoistyczne i pustej coruni. Boże, skąd się biorą tacy ludzie?

Gość gość
Jestem nim po prostu zawiedziona i rozczarowana. Obraz człowieka za jakiego go postrzegałam legł w gruzach. Dlaczego nie mógł znaleźć sobie kobiety i wybrał coś takiego? Zwątpiłam czy on ma jakieś pojęcie o szacunku, miłości, uczuciach.. Iść do prostytutki i płacić za seks? To obrzydliwe.. Źle się czuję teraz wiedząc o tym gdy on mnie przytula albo całuje. Ten człowiek mnie brzydzi.

Gość gość
ej ale wiesz co, moze to jest karygodne itd z twojego punktu widzenia obrzydliwe, ale.. no wlasnie co mlody facet ma zrobic? nie chce go tlumaczyc ale rozumiem obydwie strony!!!

Gość gość
Dlaczego? Jest przystojnym i ciągle jeszcze młodym mężczyzną, nie głupim gdyby chciał to mógłby stworzyć związek z większością normalnych kobiet, a woli pójść do prostytutki. :o

Gość gość
A co w tym zlego, nikomu krzywdy nie robi

Gość gość
no ja cie rozumiem w sumie, troche to musi być obleśne mieć świadomość, że tatuś sypia z panienkami w twoim wieku... zawsze mnie ciekawi co by taki zboczeniec zrobil, gdyby sie dowiedzial, że jego wlasna corka tez sie prostytuuje... może wtedy by cos zrozumial. I inaczej spojrzal na te 20letnie dziffki z ktorymi sypia.

Gość gość
Niby krzywdy nie robi ale nie znaczy, że to jest dobre. Ciężko mi z tym bo teraz zupełnie inaczej postrzegam swojego ojca.

Gość gość
Spróbuj się z nim umówić przez internet i pójdź na spotkanie. Życzę dobrej zabawy jak się wyda. :D

Gość gość
chodzić do prostytutki jest łatwiej niż zaangażować się w związek , może nigdy nie znalazł odpowiedniej kobiety. Nic nie wiemy o Twojej mamie, może tak ją kochał ,że nie chce pokochać kogoś innego, a ma potrzeby sfery seksualnej i musi je gdzieś wyładować, a może wstydzi się ,że ma tak dorosłą córkę i boi się ,że żadna kobieta tego nie zaakceptuje.

Gość gość
Moja mama nie żyje. :(

Gość gość
taaa... która normalna 30 latka związe sie z gosciem który ma 19 letnia córkę... daj spokój.

Gość gość
dlaczego jeszcze siedzisz na kafe zamiast zaspokoić potrzeby ojca? :o

Gość gość
35 latek i 19 to całkiem niezła para. On jeszcze nie taki stary, ona też nie taka stara...

Gość gość
Autorka chyba jest jeszcze dziewicą :)

Gość gość
przykro ,że twoja mama nie żyje, może tata nie umie się z tym pogodzić i dlatego nie chce związać się z inna kobietą? Musisz go zrozumieć , może porozmawiaj z nim o tym. A jak się dowiedziałaś , że on odwiedza panie tego typu?

Gość gość
Z komputera.. Bardzo mnie to zabolało.. Bo kochałam tatę i był mi bliski, a tu takie coś. Nie porozmawiam z nim o tym bo niby jak by to wyglądało.

Gość gość
Oj nie bądź głupia, to normalne że mężczyzna potrzebuje sexu.

Gość gość
Hmm zawsze myślałam, że im mniejsza różnica wieku tym lepiej dogadać sie z własnymi rodzicami... Też mam 19lat mój tata 64 mama kilka lat młodsza i ciężko z nimi;p konflikt pokoleń;) na szczęście z nimi nie mieszkam i sama spodziewam sie dziecka zobaczymy jak ja sie bede dogadywać z synem;) a tata wie że wiesz o tych prostytutkach??

Gość gość
Najwyraźniej z jakiegoś powodu trudno mu było znaleźć kobietę. Może tak bardzo kochał Twoją mamę, że trudno było mu pokochać inną kobietę. A zdrowy facet ma potrzeby...

Gość gość
Kurde, ciężko jest rozmawiać z ojcem na taki temat ale może gdyby wiedział, że Ty już o tym wiesz jakoś by Ci to wyjaśnił i porozmawialibyście szczerze...? Może nie chciał nigdy zastępować Ci wspomnień o matce inna kobietą, poświęcać jej czas itp tylko skupić się na Twoim wychowaniu, a że jest młody i ma swoje potrzeby zamierza je zaspokajać i to tak abyś Ty nic nie wiedziała i nie było Ci wstyd...

Gość gość
zdrowy facet idzie do lazienki i sobie wali konia albo szuka sobie kobiety na stale. Nikt normalny na dziffki nie chodzi, tylko zwyrodnialec, ktory nie szanuje kobiet. No a wlasnie swoją drogą chcialabym zobaczyc jego minę, gdy zamowil sobie prostytutkę, a tutaj przychodzi... jego wlasna corka. Może wtedy by cos zrozumial, że to co robi jest obrzydliwe i że dziewczyny z ktorymi śpi są też czyimis corkami :(

Gość gość
Nie przesadzaj, facet musi od czasu do czasu "to zrobić" , a z twoich postów wynika, że jest odbrym ojcem, wychował Cię, jesteś z nim blisko, bo piszesz, że Cię przytua i całuje. ja np. mam ojca, który jest akoholikiem i nigdy w życiu mnie nie przytulił czy pocałował, a wszyscy na zewnątrz maj.a nas za przykładną rodzinę.

Gość gość
Nie dziwię Ci się też bym się źle z tym czuła.

Gość gość
przestancie jak jest dobrym ojcem to niech coreczka to uszanuje. ty jak sie bzykasz to stary nie wchodzi w twoje zycie z butami wiecej luzu lepiej jak ma prostytutke niz jak ty bys miala gderajaca macoche glowa do gory pozdrawiam