Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurka2401

kto uprawiał wirtualny sex

Polecane posty

Gość gość
Facet zazwyczaj bierze każdą, która wykazuje chęć do znajomości wirtualnej. Kobiety jednak mają wymagania i nie każdy mężczyzna , który chciałby takiej znajomości jest przez nie aprobowany.

To prawda. Ciekawe z czego to wynika? :) Tylko jeden na milion, no może na tysiąc, potrafi rozpalić zmysły :) Może dlatego, że tylko jeden na tysiąc potrafi napisać więcej niż "pokaż cycki", a kobiety nie wyskakują już tak ochoczo z biustonoszy jak w epoce kamienia łupanego ;)

Gość gość
Tokobiety powinny znać odpowiedź

Gość gość
Ja na GG robię to bardzo często gdy chcę się masturbować. Z chętnymi mężczyznami nigdy nie ma problemu. On z reguły wypytuje co mam na sobie czy jestem mokra itp. Mnie podnieca gdy pisze że już wyjął z majtek. Cały czas przy tym kontakcie masturbuję się. Po kilku minutach jestem bardzo podniecona i zaraz mam mocny orgazm.

Gość gość
Często rozmowy robię to na maila

Gość gość
Teraz tez masz ochote? Mój maly jest bardzo twardy.

Gość gość
Jestem facetem widzę że lubisz chłopaczków

Gość gość
Uprawiałem i uprawiam.Często wchodzę na czat z kamerkami. Lubię fantazje.Jestem bardzo otwarty na wszystkie rodzaje seksu.W tym BDSM i Femdom jeśli wam to coś mówi:) Jestem uległy i dziewczyny według swoich fantazji robią co chcą z moim ciałem.Oczywiście te pełnoletnie.Bardzo pełnoletnie;) Uwierzcie .Są bardzo pomysłowe.Wszystko kończy się oczywiście moim wytryskiem.To one decydują kiedy i jak:)