Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata W

poronienie

Polecane posty

Gość Małgorzata W

Witam. 30.07.13r. poroniłam będąc prawie w 4 tyg ciąży mam 3 dzieci a to był moja 4 ciąża. ale chciałam zapytać kiedy mogę starać się o kolejne dziecko bo słyszałam że przez pewien okres czasu nie powinnam zachodzić w ciążę bo mogę mieć problem z porodem. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Małgorzata

Gość gość
mnie lekarz powiedział, że po trzech cyklach jeżeli wszystko wróciło do normy. Sama czekam na trzeci okres z utęsknieniem żeby dać sobie zielone światełko:)

Gość gość
Trzeba czekać tyle ile po normalnym porodzie, tak mi się wydaje, ze 3 miesiące.

Gość gość
W 4 tygodniu to nie poronienie tylko po prostu okres przyszedł

Gość gość
Po porodzie organizmowi potrzeba 3 miesiące na rehabilitację, więc podejrzewam że po poronieniu jest identycznie.

Gość gość
jeśli to było tak wczesne poronienie to normalnie można od kolejnego cyklu Co innego jak był zabieg wtedy trzeba poczekać.

Gość gość
dokładnie, jeśli pojawiło sie normalne krwawienie, to była to ciaża biochemiczna, można sie starać juz w następnym cyklu, wiele kobiet przechodzi takie poronienia nawet o nich nie wiedząc

nie miałam robionego zabiegu bo lekarka stwierdziła że zeszło ze mnie wszystko, ale chciała mnie położyć do szpitala z tym że dobrze wiedziała że ja długo nie poleże w szpitalu to wolała odczekać i w sumie unikłam tego