Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość niestała  czytaczka
Ano bywa. To pewnie przez tę wiosnę zimą ;) Jeszcze Ciało trzeba wrzucić Maryśki koniecznie, skoro już jesteśmy w tych rewirachhttp://youtu.be/ToZ5GDWFlwc :)

widzialam kwitnace wisnie japonskie... w grudniu :) ... zasypiam na stojaco. moze jestem drzewem;)

Gość niestała  czytaczka
haha :) Ja też potrafię zasnąć w każdej pozycji ;) :) Uciekam, bo jutro mam kolejny maraton :) Dobranoc :)

usypiajace to jednak nie jest :D ... nie lepiej jakies... aaa kotki dwa ;)

Gość niestała  czytaczka
Dzisiaj zmarł Wojciech Kilar. Cały wieczór wspominam, więc niesiona na tej fali, zostawię jeden z piękniejszych walców. Może zadziała bardziej nasenniehttp://youtu.be/MXS85O3albE :)

Gość poetastro
byl sobie jeden maszkaron nawijal na uszy makaron widelcem dlubal dziury i myslal - ktory tam... ktory bedzie omijal me dziury a ktory wpadnie dosadnie w lep tekstow mych bardzo zgrabnie * szedl sobie jeden ktory wpadl noga do pieknej dziury pomyslal - co ja tu robie? du*pe posadze sobie i jak pomyslal tak zrobil tylek se przyozdobil * do tego teksty sluza by du*pa pachniala roza ;)

Gość niestała  czytaczka
Teksty ? A mi wpojono, że to się myć trzeba po prostu :P ;)

Gość poetastro
prysznic nalezy brac po odklejeniu tekstow od tylka :P ;)

Gość niestała  czytaczka
Trafna uwaga. Szkoda by było, zmoczyć takie teksty ;) :D

Gość Najszybszy w mieście
z drugiej strony lepiej te teksty mieć przy d***e teraz tyle jest tych plagiatów, że jeszcze ktoś przypisze że to jego 😴

Gość niestała  czytaczka
Niewidzialny, Ty nie wchodź na kafe przed pierwszą kawą może :P Michaił sam wrzucił tę fotkę, więc żadna sensacja ;) Wymyśl coś innego :D A Twoja też się kręci na forum. Zresztą posiadam ciekawsze ;) :)

Gość niestała  czytaczka
Naj :) Cóż Cię tu przywiało ? Tęsknisz za poezją ? ;)

Niestała ja zawsze byłem , jestem i będę oddany pięknej poezji

Gość niestała  czytaczka
To ja poproszę próbkę ;) I weźże się dobry człowieku uśmiechnij co ? Strasznie przygnębiające te Twoje :(

Niestała ja się uśmiechałem i wszystkim życzyłem wszystkiego najlepszego to mówiono że się naćpałem , albo że pijany jestem więc po cóż mi to Niestała, skoro ludzie uważają że jestem wtedy nienaturalny

Gość niestała  czytaczka
A co Cię obchodzi co ludzie myślą ? ;) Zresztą możesz się uśmiechać np co trzeci wers :) Tylko potrzebna będzie dosyć dobra koordynacja, żeby nie daj boże nie obdarzyć uśmiechem np informacji o czyimś nieszczęściu ;) :D Albo, co byłoby prostsze logistycznie, uśmiechaj się tylko do wybranych osób ;)

Niestała:) tylko zachowaj to proszę dla siebie, nie chcę żeby ktoś sobie coś pomyślał niepotrzebnie

Gość niestała  czytaczka
Jak kamień w wodę Naj ;) Zresztą, nie takie tajemnice przechowuję i jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł :)

ja od cudzych tajemnic bywam jak najdalej ani mi to potrzebne, ani ciekawe dla mnie

Gość niestała  czytaczka
A ja lubię akurat. Każdy człowiek to inna książka. Nie ma ciekawszych historii, niż te pisane przez życie. ;)

Niestała dla mnie póki co jedynym ciekawym osobnikiem jestem ja sam

Gość niestała  czytaczka
Właśnie, życie :D Udanego popołudnia Naj :)

Gość niestała  czytaczka
Naj jesteś okropnym narcyzem ;) Kto by się podziewał hah :) Uciekam :)

tak już mam Niestała i zmieniać tego nie zamierzam :)

Gość champtar
Troszkę nam się tu panie rozbrykały jadąc po facetach a to nie mogło ujść i mej uwagi przeto rękawice podniosłem byście wiedziały jak bardzo myślą was kochamy (mimo tu widocznych wad Wrrr :) . Drobna kusicielka istnieje i ceni sobie prywatność (jak i ja ) i w moim przekonaniu jej tylko należą się me słowa i wszelkie mych myśli pieszczoty . Ale mam coś starego co spokojnie tu mogę napisać bez ujmy dla mej miłej (przeróbka Burzy poczciwego Wila Sh.) pisze z pamięci '98r. "Pani jesteś zaprawdę szczytem admiracji , godną najdroższych skarbów tego świata. Choć wielu panien rad byłem widoku i wiele razy wdzięk ich mowy w pęta brało me ucho zbyt skore . Za różne przymioty różne wielbiłem kobiety lecz żadnej z nich w pełni mej duszy bo zawsze jakaś w nich wada kłóciła się z wdziękiem najszlachetniejszym i psuła go . Ty zaś Tyś tyko Ty tak doskonała. Tylko z Twych oczu bije blask jakby z gwiazdy najjaśniejszej , Tyś mi oazą spokoju , duszy ukojenia , Tyś mi drogą wiecznego spełnienia . Choć bym nie wiem jakim lądęm , morzem wędrował me myśli ciągle k Tobie wędrują a smętne oczy Twego cienia pośród mas ludu wypatrują . Na próżno ! Takimimi myślami umęczony wróciłem w me rodzinne strony by choć z dala być Twym widokiem uszczęśliwiony . " Ta historia ma swój smutny koniec w powszechnej opini że jak faceta laski nie kręcą to na pewno to musi być gej , a żeby było zabawniej nikt czegoś takiego nie miał odwagi powiedzieć prosto w oczy . Ja szanuję demokrację ale orientacji nie zmienię za to zmieniłem miasto w którym szukałem miłej . Sama plotka miała swe plusy odciągneła uwagę od prawdziwego problemu dzięki temu obyło się bez załamania nerwowego choć cenę ogromną zapłaciłem za naprawę złamanego serca . Bywa i tak :)

Gość niestała  czytaczka
Bywa :) Chciałam odpowiedzieć w tonie żartobliwym, ale wyczuwam, że brak autorki ma jakieś smutne powody. Dlatego powiem, całkiem poważnie. Ładne to Twoje kochanie :), ale posądzenie, że "jadę" po kimś akurat jest mało prawdziwe. Nigdy. Chyba, że ktoś sobie zasłużył.:)

Gość gość
Stare dzieje , wraz z nią cały świat mi umarł zero uczuć ( to już była moja wina ) zakochałem się od pierwszego spojrzenia , co musiało się źle skończyć , do kar może się nie będę mieszał możliwe że ogień z czasem inną barwą płonąć będzie . Kto wie - kto się czubi ... Ja tu bardzo sporadycznie bywam i może mi umykać sedno sprawy :) . Twórzcie dalej drogie panie ja uchodzę w cień ,