Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość niestała  czytaczka
Frida Dark dzięki za Preisnera. I mnie nie zniesmaczyłaś. Czym ? W końcu skoro obdarowana zadowolona :)

W dalszym ciągu jesteś w krzakach baaaaaaa w dzungli:DWięc Ci wytłumacze teraz.Jak napisałbym w mailu coś o narkotykach czy służbach odpowiednich, automatycznie mail idzie do odpowiednich komórek i jest analizowany.Potrzebne mi to jest aby się snuli za mna czy za Toba??I to jest odpowiedz za spranie Cie oślico jedna:D

tylko nie oslico... nie pozwalaj sobie, bo naprawde rzuce klatwe i bedziesz musial rozpinac parasol nad rozporkiem 😴 .... do konca zycia ;) odpowiem wiec tu... przestan wysylac tyle listow. od lizania kleju na znaczkach i wciagania zapachu farby drukarskiej, zdrowie zaczyna ci szwankowac.... masz widoczne problemy z pamiecia i ze wzrokiem 😴 chyba mnie sluzby specjalne nie zaatakuja ;) .. a nawet, niechby... co mi tam.. od przybytku kilku chlopa, glowa nie boli 😴

Gość gość
idę spac

Gość niestała  czytaczka
Spokojnej nocy w takim razie :) Dzisiaj Bednarek. Wybieram się na Wałęsę, tylko ciągle mi nie po drodze jakoś. W każdym razie zakochałam się w tym wykonaniu Dni których jeszcze nie znamy :) http://youtu.be/CZrMiX8BWz4 :)

a ja sie nie moge zakochac :(.... bo oczywiscie mam zabronione ogladanie :( ... slowa znam,wiec nie musze chodzic na tekstowo. w kazdym razie... dziekuje czytaczko :)

Dziękuję duchu. Wyspałam się nawet nawet ;) Masz lepszy humor widzę, to dobrze :) "Wyobraźnia została da­na człowieko­wi, by wy­nag­rodzić mu to, czym nie jest; poczu­cie hu­moru - by go pocieszyć. "

Idzie turysta w górach, patrzy a tu baca owce wypasa. Turysta mówi do bacy: - Baco jak wam powiem ile macie owiec to dacie mi jedną? - A dam - rzecze baca. Turysta na to: - 135 Baca kiwa głową i mówi : - Zgadza się, łowiecka jest wasa... Turysta bierze owcę i chce odejść, na co odzywa się baca: - Panocku, a jak wom powiem kim jesteście to oddacie mi łowieckę...? - Oddam - odpowiedział rozbawiony turysta. Na to baca: - Wyście som ekspert od Macierewicza... - Zgadza się - mówi turysta - a skąd wiecie baco? - Boście psa wzięli...

oj.dyr... nie odchodz za daleko ;) ... wochenende (omijam z daleka wyraz angielski :P ) sie zaczelo, a ty chcesz spac ;)

Gość niestała  czytaczka
Dobry wieczór :) Kolejna próba odbiornika. :) IncarNations. Niesamowity klimat, głos Mai rozbraja ;) ale również piękne teksty, więc jakby co, warto chociaż poczytać :) http://youtu.be/DnmBiVQ1kWQ