Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość niestała  czytaczka
Jak na co ? Dziecko, zdaje się maila dostałeś ? ;) A no tak. Zapędziłam się, a to tylko kafe. :) http://youtu.be/-2zuXfcoqEE Spokojnej nocy :)

Gość champtaar
Witam ciemną nocą, ostatnio ktoś mi nick podkradł więc uważajcie na błękitnego champtara ;) Jeśli idzie o kolory to ja bym wolał popielaty panie w nich seksownie wyglądają a czerwony swoją drogą ;) tylko nie wiem czy taki dres byłby seksowny :/

Gość niestała  czytaczka
Muszę iść spać, ale miło Cię widzieć :) Ktoś Ci nicka zakorbił ? Znaczy, nie jesteś anonimowy. Komuś żal, że nie umie pisć, tak jak Ty :) Dobranoc :)

Gość champtaar
Jeśli zaś idzie o zdjęcia chętnie skradłbym jedną panią w miarę zgrabną z okolic Rybnika bo póki co ćwiczę na Siostrzenicy ( bez kosmatych myśli ) i kilka fajnych fotek udało mi się już ustrzelić :).

Gość champtaar
W sumie marny to łup, ktoś próbował tanim kosztem się pobawić ale uprzytomniłem mu że będąc na niebiesko wszyscy będą wiedzieć że to nie ja i dość szybko odpuściła. Eh same orły :). Dobranoc ;)

Gość ona2ona2ona
champtaar - pomyślę nad popielatym dresem

Gość gość
Jeśli można stracić dobry pomysł bo carwonym za bardzo krecisz a pod spodem pewnie nic?

Gość champtaar
Pomyśl jeśli chcesz się mi podobać w innym wypadku zakup może być chybionym ;). P.S. A to co pod spodem czasem lepiej nie zdradzać tajemnica tym słodsza im bardziej tajemnicza.

Gość gość
Tajemnica bardziej tajemnicza a kobieta moze bardziej kobieca a koń bardziej konski czemu ona z tobą pisze?

Gość champtaar
Wybacz ten temat jest inny od pozostałych i to sobie w nim cenię . Nie odzierajmy kobiet z tej odrobinki tajemnicy którą tu wnoszą . Ja nie widzę tu żadnej rozmowy a specjalnie dla mnie nie ma co kupować bo raczej nie ma szans byśmy kiedykolwiek się spotkali stąd i moja troska o jej pieniądze co nie zmienia faktu że pięknie by kusiła me oczy. Dobranoc.

Gość gość
Zresztą róbcie co uważacie za stosowne ~Secret Garden~ Jmno no opnmn nomlm lj Jmno no opnmn nomlm lm nost tusrs noqr rsqpq nost tusrs strqr rsqpq Jmno no opnmn nomlm lj Jmno no opnmn nomlm lm . Jeśli gdzieś zafałszowałem to sorki od niedawna to grywam 72h z pamięci ofc. ;) miłego słuchania.

Gość Champtaar
To ja opowiem dowcip ponoć śmieszny choć moim zdaniem strasznie głupi, testowałem dopiero na jednym nieznanym wcześniej osobniku płci przeciwnej z wyższym wykształceniem o atrakcyjnej budowie ciała uzyskując pozytywny rezultat ( czyli śmiech ) . Co robi mól w pralce? - Załapał się na pranie mózgu.

Gość champtaar
A ja ostatnio dopadłem w tv lot nad kukułczym gniazdem :), polecam .

Gość champtaar
...Mars mój ujrzała l ziemia wtórując jej strachem zadrżała mego gniewu pełnym stając się naczyniem... O to by pasowało nawet do tematu kręci mnie przemoc ;)

dzien dobry... dzien dobry... 🖐️ :) prosze, prosze... ale goscie sie dobrze bawili :) taniec figurowy niekoniecznie lozkowy :P:D kredek nie omieszkal umiescic przygody swojego zycia :P:D... super :D szczegolnie podobaja mi sie galony spermy :P:D mozna pomyslec o produkcji odmladzajacej maseczki dla pan w kazdym wieku :D champ, w tym wykonaniu nie jestes wiarygodny ;) postaraj sie o cos lepszego :P:D czytaczko :) dzieki za piekna muze.... 👄

Gość znajoma w erotycznej gorące
......czułam,że ulegam jego dotykowi coraz nieświadomiej...w końcu jako białą chorągwię uniosłam przed nim moje drżce biodra....

Gość znajoma w erotycznej gorące
*gorączce frida 👄 ;-)

Gość niestała  czytaczka
Zaglądam przed końcem weekendu. Na gorączkę erotyczną mam http://youtu.be/RF0HhrwIwp0 ;) Frii 🌻 Champter Lot nad kukułczym gniazdem widziałam. A polecam przeczytać, jeśli nie miałeś jeszcze okazji. :) Dowc**y opowiadamy ? To może tak. Sex jest jak matematyka. Trzeba dodać łóżko, odjąć ciuchy i modlić się żeby nie było mnożenia ;)

Gość champtaar
Dzień dobry ( można już go takim nazywać ). Moje wykonanie niezbyt przekonująco wygląda ale szczerą chęcią pisane i dla osób odpowiednich winno być wystarczająco czytelne, a wszystko po to by ukazać co czas mój kradnie . Kredek kredek nie używał i choć barwnie opisuje niezwykłe przygody sądząc po ilości tekstu to na wstępie mnie już zraził przeto powiem tylko jedno - niech mu będzie na zdrowie i spokojnie sobie siądzie - jeśli tylko może . Sam zaś z przyjemnością czytam wasze odpowiedzi po nich widać że szlachetny duch temat ten odwiedził . Lot nkg. czytałem ;) wspaniała opowieść. Życzę spokojnej nocy ;)

Gość champtaar
P.S. Gorączce zdecydowanie ładniej brzmi i trafia do wyobraźni na długo ;) Nie musiałaś poprawiać domyśliłem się

Gość niestała  czytaczka
Pewnie znajdziesz, tylko, że to jest temat widmo ;) Pojawia się i znika. :) http://youtu.be/cYUDclKaaag :D ;)