Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość niestała  czytaczka
A świstaki zwijały ;) Dobranoc Klasyku :) 🌻

napisalabym cos... ale nie zrobie tego. w uszach dzwieczy glos ;) rozmowa kon.troll.llowana, rozmowa kon.troll.llowana... itd itd :P:D a moze to zryta plyta cd ;)

zainspirowana tematyka jednego obrazu wybranego z bogatej tworczosci mojego kolegi, slowa te poswiecam „sen” zmeczona codziennoscia zasypia ciezko otulona snem podnosi się roza blyszczac tajemniczym bladorozowym zapachem odchodzi w senna przestrzen aby przez krotka chwile cieszyc się zyciem w obcym swiecie rajskiego nieprawdopodobienstwa przebudzona otwiera ciezkie powieki witajac kolejny dzien bez zapachu

ofiarowane wszystkim "wirtualnym kochankom" z forum "zycie erotyczne" :) ... oczywiscie z najlepszymi zyczeniami bez specjalnej okolicznosci * to ty to ja uwiezieni w siec******scimy wzrokiem nasze slowa moje oczy zwrocone na ciebie ktorego nie ma twoje rece dotykajace mojego ciala ktore nie istnieje bliscy a jednak dalecy oddzieleni migoczacym niebiesko ekranem nie istniejacy naprawdę wirtualni kochankowie zagubieni pomiedzy tysiacami podobnych zyjemy chwila bez jutra

gwiazdkowane: uwiezieni w siec******scimy wzrokiem

no nieeee.... :D uwiezieni w s/i/e/c/i/ p/i/e/s/c/i/m/y wzrokiem

Gość niestała  czytaczka
Cenzura mnie rozbraja po prostu. Przeczytam jeszcze raz i może przyjdzie mi do głowy jakaś odpowiedź, skoro Champter nas zaniedbuje. :)

Gość niestała  czytaczka
Niech Ci będzie ;) Mefko jak nauka ? Mądrzejszy jesteś ? Masz jakieś praktyki, czy tylko sucha teoria ? :) ;)

czy madrzejszy to nie wiem :), a "praktyki" to musze powtorzyc jutro bo niestety ostatnie "oblalem" :( :P

Gość niestała  czytaczka
Tak czułem. Korepetycji potrzebujesz ? :D Albo jakiejś ściągi chociaż ;)

obawiam sie, ze mimo szczerych checi, nie jestes w stanie pomoc :):)

Gość niestała  czytaczka
Wyślij jej tohttp://youtu.be/oBQiZMoBlhI :) Żartuję, ale zawsze mogę odczynić jakieś uroki. Bliżej wiosny oczywiście, bo mi się zapasy pokrzywy skończyły ;)

co prawda mialem na mysli to, ze raczej nie pomozesz mi z paniami urzedniczkami :) ale dzieki za dobre checi dobranoc

Gość niestała  czytaczka
Mefko nie wybaczę Ci tego :D:D O mało z drabiny nie spadłam, szukając przepisu na eliksir sklejający złamane serce, a Ty mi tu o urzędniczkach piszesz ? ;) :D Na urzędniczki mam gotowy spray. Produkuję w ilościach hurtowych, bo schodzi jak świeże bułki. Trzeba się było doprecyzować. :) :D:D

zapewniam cie niestala, ze tutejsze panie urzedniczki sa ekspertkami jesli chodzi o lamanie i nadszarpywanie,( zwlaszcza nerwow) i robia to z rozkosznym usmiechem..cholera na szczescie mam juz chyba wszystkie papierki, a w razie co to nawet tlumacza sobie znalazlem (choc wolalbym nie, bo znowu sie odwlecze o kolejne dni) a co do serduszka, coz tego sie skleic niestety nie da 😭

Gość niestała  czytaczka
Udało się ? Mam nadzieję, że tak. Zostawię tylko na dobranoc http://youtu.be/LoJYy0UoAgE :) Spokojnej wszystkim :)

a to ci dopiero bajka :D))))))))) za nic nie zrozumiem kawiarni :D

to sie nazywa alias :) ale smiesznie ci wyszlo gratuluje

Gość niestała  czytaczka
Z czego się cieszycie, bo jeszcze mnie kawa nie obudziła ? :( Coś nie tak z Preisnerem ? Nie nabijać się proszę jeśli to ze mnie, bo strzelę focha i nic Wam nie będę grac :D