Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Hehehehe i uniósł się w górę do nozdrzy i wwiercił w mózg zapach krowiego placka :D Dzięki za uśmiech ;)

Gość gość
Ciemna strona poezji.

Gość gość
Fakt, niezłe g***o.

Gość niestała   czytaczka
Chyba, też nie łapię :O Ale może to jest właśnie tak, że odbiór dzieła zależy od oka oglądającego ? Stany melancholijne również mnie omijają. Cholera co ja tu robię ? :D Frida wybacz. Ograniczę się do linkowania. Bezpieczniejsze w odbiorze ;) Nowa Kayah http://youtu.be/MJgfn9xgD9U :)

oj.dyr nie uda ci sie ten myk :P chroni mnie znowelizowana ustawa o przeciwdzialaniu przemocy w rodzinie z 2010r (Dz.U. z 2010 r Nr 125) naskarze na ciebie i bedziesz siedzial... na tylku 😴 * dziecko... dziekuje 👄 ..... rozrzewnil mnie twoj prezent ;) * eko-krowa eko-babie daje placki w eko-trawie :D.... nic bardziej pasujacego do matki ;) * czytaczko, tradycyjnie poczytalam :)... muzyki poslucham w innym terminie :) * slowa jak banki mydlane fruwaja lekko w powietrzu unoszone wiatrem nieskladnych mysli niesmialo dotykajac siebie podziwiaja swa urode skazane na krotkie istnienie ciesza sie swoboda nieznanego lotu pekaja bezglosnie zostawiajac powietrzne kropelki ulotnego zycia trwaja nie zmienione pamiecia wszystkich pokolen od poczatku swojego istnienia

slowa, slowa, slowka, ehhh ide sie ogole, to dopiero bedzie poezja, choc raczej pewnie bardziej dadaistyczna niz mistyczna

cos w tym jest moze i faktycznie czysty surrealizm coz, pora wracac na ziemie dobranoc :)

A. Bursa pisał "Sylogizm prostacki Za darmo nie dostaniesz nic ładnego zachód słońca jest za darmo a więc nie jest piękny ale żeby rzygać w klozecie lokalu prima sorta trzeba zapłacić za wódkę ergo klozet w tancbudzie jest piękny a zachód słońca nie a ja wam powiem że bujda widziałem zachód słońca i wychodek w nocnym lokalu nie znajduję specjalnej różnicy " Poezja oderwana od rzeczywistości nie jest wcale piękniejsza od tej zwykłej, codziennej, prostej w wymowie. Jest tylko inna. Może ja przywykłam do zachwytu nad prozaicznym pięknem tego świata. Przepraszam urażonych i zniesmaczonych. I zmieniam z "poezja" na "proza".

dziecko, nikt sie nie zniesmacza... gowno bylo gownem, gowno jest gownem i gowno gownem zostanie... taka jest prawda zyciowa, od kiedy pierwszy czlowiek wysral sie na raj :) .... to jest wlasnie prozaiczna prawda prawdziwego swiata ... jestes wielka w swej prostocie przekazu :) 🖐️

Hejka Ty mnie tutaj podsumowywałaś frido?? Przecież dopiero od wczoraj jestem w domciu:D

Za kogo TY jeszcze mnie weżmiesz frido?Już byłem w Twoich oczach super a okazalo się że tylko ośla pała:P:D

oj.dyr wklejanka: 19.11.13 [zgłoś do usunięcia] duch cafe Tak bym Ci dupsko skroił i przetrzepał,ze nawet pojęcia nie masz.>Nie mogę inaczej o pewnych sprawach mówić Czy TY ośla palo nie rozumiesz na mailU!!pechowiec.gifsmutas.gif

frida6 oj.dyr wklejanka: 19.11.13 ------------> nie dość że slepa to jeszcze nie widzi:D

Gość gość
Psujesz temat, psuju.

wiesz co... idz na swoja poczte. otworz skrzynke. wysyp listy.. i nie wkurzaj mnie lepiej 😠

Jestem od tego aby rospiertalać tematy,przeciez tak mnie nazwaliście ośle pały poy.bane:D

jakbys zgadl... umiem sie dobrze przegiac. nie na darmo codziennie cwicze 😴