Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość gość
WyStaffiasz mnie? Dzisiaj już się nie czyta poezji;)

Gość niestała  czytaczka
Nie wystawiam, bo po co ? Zdecyduj się, gdzie piszesz. :D

Gość gość
Ja piszę i tu i tu - w kwestiach piśmienniczych mam podzielność uwagi... Podziel się jakimś niebieskim fragmentem Ciebie?

Gość niestała  czytaczka
Nigdy w życiu ;)

"kolekcja dni bez seksu... mimowolny swiety..." - cytata ;) z poprzedniej strony (?) 😴 * mimo mojej silnej woli dzien za dniem sie mi p******i nie mam ja z tym nic wspolnego samo rosnie moje ego mimowolnym swietym bede swoja reke sam zdobede razem z reka mam nagrode biala slodycz dla mnie miodem miodem tym sie wysmaruje seksu juz nie potrzebuje

Gość niestała  czytaczka
Ładne :) Dlatego skopiowałam i wrzucam :) Poruszaj uchem, wiesz, że lubię. Powiem ci do niego coś albo podszepnę pomysł na sen, wymyśloną dobranockę, pieszczotę mówioną. Ziewnij sobie, daj mi otwarty znak. Będę już pewien, że jesteś senna, nieomal śpiąca. Przytulę się, ogonek podkulę. Zaśnij. Ja też spróbuję. Szczelnie ułożony, obejmujący, będę czuwał, ale tylko chwilę, nim też zapadnę. Jest cudownie dobrze. Bliskość jest bardzo blisko, a ty rytmicznie poruszasz uchem, wsłuchanym w słowa monotonnej kołysanki szczęśliwego jak nigdy nic zabujanego oddechu.

Gość gość
:) slowo na dobranoc..... dobranoc 🖐️

chwytaj noc zanim przeminie odejdzie w oddechach splatanych swietle ulicznej latarni slowach nie powiedzianych * chwytaj dzien zanim odejdzie smiechem skropiony lub deszczem znaczona karta mysli nieznanym sercu dreszczem * chwytaj chwile i tydzien miesiac, rok nawet wiecej zagubiony w schematach podaj bogom swe rece * ujrzysz slonce w ksiezycu morze w gorskim strumieniu ziemia z niebem sie zlaczy w oka twego spojrzeniu milczeniem * czas wiruje i pedzi zwalnia, siada na chwile przytrzymuje dni, noce lata wloka sie w tyle wspomnieniem * frida - urodzinowo ;)

Diablico rogata mówiłem tobie o czymś .Czyżbys wpadała w moją paranoję??Borajstwo Ty moje pacz na gelyneder a niy na klopsztanga :P:D

Diablico rogata mówiłem Tobie o czymś .Czyżbys wpadała w moją paranoję??Borajstwo Ty moje pacz na gelyneder a niy na klopsztanga :P:D

tak... dziekuje za zyczenia.. .potrzebny slownik albo tlumacz ;)

Mnie chyba pieron jasny strzeli jak Cię nie zobaczę.Cholero jasna czy Cię kiedykolwiek podrywałem małpiszonie złociutki??":P:P:P:D:D:D

a dzienks za porade ciocia przesliczna i powabna.jak to możliwe abyś dokładnie tak długo urode utrzymywała hę?:P:D

Gość niestała  czytaczka
Frida :) Wszystkiego najlepszego :) :) 🌻

Gość gość
Wszyscy wiedzą, że lecisz na Ducha.

Kobiety z innej galaktyki, tak? Z nieba, tak? Spadają? Ale że co? Nagle błysk, nagle świst? A nie? Zresztą, Ty śmiesz wątpić? TYY? Poważnie? Really kuffa? Jesssu jaki burdel. Cicho głosy. Łeb do mikrofali, zapałka w bezpiecznik, zamknąć oczy, start .... no, .... cisza .... Anioły, rusałki, nimfy, boginie Zjawy, syreny, muzy i driady Słońcem odziane, skąpane w winie Bez choćby cienia,bez skazy, bez wady Bez wstydu też czasem, lecz komu to szkodzi Ten pierwszy kamieniem lub cegłą niech rzuci Niech los Wam szczęściem wasz byt nagrodzi Niech lico Wasze się nigdy nie smuci Za wdzięk, za urok i czasem za niecność Za uniesienia i czasem za dreszcze Błogosławiona jest Wasza obecność Więc bardzo Was proszę, zjawiajcie się jeszcze

Gość gość
bosko