Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEST BETA HCG PROSBA O POMOC DZIEKUJE

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny dziś powinnam dostać okres - zrobiłam test strumieniowy bobo test - jestem 16 dni po stosunku. zabezpieczaliśmy się z partnerem lecz obawiam się z gumki trochę mogło wyciec. dzien po stosunku mój pecherzyk miał 20 mm, potwierdzone na usg.Test wyszedł negatywny, bola mnie piersi, mam sucho w pochwie, jestem zapuchnieta, w zeszłym tyg. wahania nastroju. Jutro chce zrobi test beta hcg, 17 dni po stosunku czy będzie on już wiarygodny

Gość gość
Nie jesteś w ciąży, ale jak chcesz, rób ten test,choć moim zdaniem szkoda kasy. W tym czasie już strumieniowy powinien ci wykazać ciążę, jeśli byś w niej była. Mi blada kreska wyszła już 12 dni po stosunku.

Gość gość
Czyli opóźnienie miesiaczki czuje sie jakbym miała ja dostać ale zawsze jest jakiś niepokój. Zrobiłam test rano chyba coś juz by pokazał.

Gość gość
Test HCG możesz zrobić już 10 dni po stosunku, ale lepiej zrobić po 14 dniach, ponieważ wtedy jest pewny na 100%. Wynik poniżej 0,1 oznacza brak ciąży. Zazwyczaj jak zbadają krew to wynik jest tego samego dnia, najpóźniej następnego. Z tego co piszesz to pewnie nie jesteś w ciąży. Nie tak łatwo zrobić dzidziusia :) Mnie się ostatnia miesiączka spóźniła o miesiąc! Byłam przerażona, tym bardziej, że zawsze miałam okres jak w zegarku. Po 14 dniach zrobiłam badanie krwi na HCG - nic nie wykazało. Okres pojawił się 3 tygodniach :)

Gość gość
beta hcg zrobila 12 dni po stosunku-negatywny. dziś 16 dni - bobo test strumieniowy negatywny. Jutro zrobie beta dla potwierdzenia.