Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka z materialistka

Polecane posty

Gość gość

Poznałem ją przez wspólnych znajomych. Naprawdę piękna. Jej ojciec jest rosjaninem a mama polką. Spotkaliśmy się 1-szy raz tylko we dwoje po jej obronie we wrześniu. Wybrałem klimatyczne,ale niedrogie miejsce. Wczesniej ona zaplacila za moj bilet parkingowy bo mialem cale 200zl. Mowie,ze oddam a ona " daj spokój". Ok, siedzimy, wziąłem jej i sobie po piwku ( nie planowałem jechac przez ponad 6h). Pijemy,jest milo. Ona wracala tego dnia do rodzinnego miasta, coś wspominala,ze by poszła na jakiś balet,że wkoncu jest wolna,ze na mgr idzie gdzies blizej domu. No ok. Była w świetnym humorze, wzięła sobie następne piwo, potem wzięła sobie jeszcze cole(sama). NIe chciała się ze mną spotkać przez długi czas, myślę,ze po prostu nie miała z kim się napić po obronie,bo jej kumpela była w pracy a 2 inne na zawodach. Chcialem,żeby wyniknęło z tego coś poważniejszego. Zaoferowałem jej wyjazd do Pragi we 2, na sylwka, a ona,że dziękuję,ale nie stać jej na taki wyjazd. Mówię więc,że ja za wszystko płacę. Poprosiła o nie wracanie do tematu,bo ona nie jedzie. Namawiałem ją cały czas. Pewnego dnia na skype ona powiedziała,że woli przemilczeć moja oferte.A jak zapytałem czemu to ona na to coś w stylu " Nie chcę,żebyś uważał mnie za jakąś blacharę,ale mnie stać na piwo,ale wyjazd do Pragi niekoniecznie". Ja,ze nie rozumiem. A ona,że zapewne skoro musiała sama za siebie zapłacić to podobnie będzie w Pradze, a jej na to nie stać, i,że nie wierzy w moje obietnice o tym,że ja płacę, bo z moim podejściem mogę ją wywalić z auta i powiedzieć,że nie zwróciła mi za gaz, a ona nie chce być uzależniona od kogoś,kogo nie ejst pewna. Szczena mi opadła.

Gość gość
nie zapalaciles za jej piwo ? ale wstyd ! ma racje dziewucha ze cie olewa

Gość gość
zaprosiles ja i nie zaplaciles jej za piwo?

Gość gość
skoro ją zaprosiłeś to mogłeś zapłacić za to co sobie sama zamówiła, normalnie to Ty powinieneś jej proponować kolejne piwo czy colę, ale tego też nie wiedziałeś. Szczena ci opadła bo uznała że wiecej gadasz niz robisz. Ciesz się ze powiedziałą t co mysli- teraz znasz prawdę a tak bys żył w nieświadomości.o co ten żal?

Gość gość
Noż k***a dżentelmen to ty nie jesteś .

Gość gość
najlepiej będzie jak ona opowie koleżankom o tym jakim jesteś sknerą i już żadna się z tobą nie zechce umówic :D

Gość Betts
pierdoła z ciebie, a nie facet :o

Gość gość
I tak publicznie sie do tego przyznajesz? ;p

Gość gość
to musi być PROWO!! babka zapłaciła za faceta za parking a on nawet piwa jej nie postawił, założę się że autor to właśnie dziewczyna ktora umowila sie z tym dusigroszem

Gość gościówka 26
Spotykałam się niedawno z pewnym facetem, zapytał czy mam ochotę na loda (takiego w wafelku z automatu), powiedziałam, że tak, kupił dwa, oddałam mu od razu za swojego i wziął, czy to oznacza, że jest sknerą? Kiedyś zapłaciłam za jego wejście na imprezę, bo nie miał drobnych czy coś tam, nie oddał mi, ale jak jechaliśmy na wesele, to za paliwo, wino dla młodych policzył mi równo na pół, bez żadnej "promocji". Było mi trochę przykro, ale też nie chciałam wyjść na materialistkę, bo nie tworzyliśmy "poważnego związku", tylko to raczej była próba związku, ale nie zaiskrzyło z mojej strony.

Gość gość
gosciowka 26 tez na jakiegos skąpca trafilas

Gość gość
postawiłem jej pierwsze piwo, za kolejen i cole płaciła sobie sama. Moj parking 3zl. Teraz do niej pisze,ale ona mnie zlewa

Gość gość
Dziwna jaks, olej ja

Gość gościówka 26
No właśnie, tak jak Bambino myślałam, że nie mogę oczekiwać sponsorowania, bo chcę równouprawnienia w innych kwestiach, a to nie może być wybiórcze. Ale przyznam (mam duszę romantyczki), że marzy mi się facet, który tak trochę traktuje mnie jak "księżniczkę", z szacunkiem i nie żąda zwrotu za to, co zjadłam, to by mi imponowało. A wtedy to, że wziął 3 zł za mojego loda ode mnie, popsuło atmosferę, w końcu nie raz nocował u mnie, a nie żądałam zwrotu za wodę, prąd, posiłki i gościnę. Ale nic nie mówiłam, bo duma mi nie pozwalała.

Olej zadzierającą nosa panienkę ze wsi z przerostem ego. Słoma jej z butów wystaje, kur nie potrafi nakarmić, a udaje damę :D

Gość gość
ja w lipcu poszłam na randkę z portalu sympatia z takim Marcinem (Marcin K.) gdy byliśmy na etapie wymiany mejli, zaproponował mi kino - środę z orange :O facet 29 albo 30 lat, programista... :O zero manier, chcialam mu nawet oddac kase za kino, by wiecej sie z nim nie spotkac, ale o dziwo nie przyjal

gościówka 26 No właśnie, tak jak Bambino myślałam, że nie mogę oczekiwać sponsorowania, bo chcę równouprawnienia w innych kwestiach, a to nie może być wybiórcze. Ale przyznam (mam duszę romantyczki), że marzy mi się facet, który tak trochę traktuje mnie jak "księżniczkę", z szacunkiem - I to byłoby piękne, gdybyście były damami i traktowały mężczyzn z szacunkiem 🖐️

Gość gościówka 26
VBambino, z szacunkiem, tzn. jak? Chętnie się dowiem jak to widzisz i jak powinno być Twoim/Waszym zdaniem.

Gość gość
To nie jest materialistka, tylko zupelnie normalna dziewczyna. To ty tu wyszles na balwana i skapiradlo. Skoro za piwo jej nie zaplaciles, to jak ona ma myslec ze jej wycieczke zafundujesz? A jak zafundujesz to bedziesz jej potem wypominal ze jest materialistka i ze zeruje na tobie, jak juz to robisz?

Gość gościówka 26
I chyba nie porozmawiamy:( a "w realu" nie mam za bardzo z kim tak szczerze i życiowo porozmawiać. Tu nie chodzi o te 3 zł, tylko o postawę, o podejście do mnie jako kobiety, w moim przypadku. Ale może to moja postawa jest niewłaściwa...

Gość gość
No,ale ja jej postawiłem jedno piwo. Ona potem "idę po drugie piwo,dobrze mi dzis idzie" i poszla sobie kupić. A potem kupila sobie cole. Nic nie sugerowala,ze powinienem zaplacic

gościówka 26 VBambino, z szacunkiem, tzn. jak? Chętnie się dowiem jak to widzisz i jak powinno być Twoim/Waszym zdaniem. - Nie wiesz co to jest szacunek? Popatrz jak Polki traktują Polaków!

Gość Bardzo mądra kobieta 99lat
Bylo powiedziec " poczekaj ja Ci przyniose" a ty co ? siedziałes jak pipa?

Gość gość
Poza tym pomogłem jej przewieźć rzeczy praktycznie z jednego końca miasta na drugie.

Gość gościówka 26
Jeśli chcesz być dżentelmenem, to po tym, kiedy kobieta mówi, że ma ochotę na drugie piwo, od razu reagujesz, idziesz jej kupić, rozumiesz? To od Ciebie wychodzi inicjatywa, tak jak ja miałam cichą nadzieję, że facet powie: "Daj spokój, zapraszam Cię na lody", ale nie powiedział tego i wziął ode mnie pieniądze, poczułam się mało ważna, nie tak, jak mężczyzna traktuje kobietę, na której mu zależy. Ale możne za dużo się romansideł naczytałam i naoglądałam;) Tu nie chodzi a tę kasę, ale o postawę, atmosferę, podejście do tej osoby.

Gość gość
gdyby sugerowała to byłaby materialistką, zapłaciła bo o 10 zł nie robi się afery . ty miałeś problem z tą kwotą więc wysnuła właściwe wnioski. poza tym w którym momencie ona jest blacharą? nie rób z siebie większe dupka niz wyszedłes w tej sprawie

Gość gościówka 26
Bambino, już rozumiem od co Ci chodzi, o to, że to nie działa w jedną stronę.

Gość gość
VBambino imbecylu, skieruj swoja zlosc na te panny co sie wykorzystaly a nie cFaniakujesz na forum