Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_vip_

Dlaczego tak ciężko znaleść szczerą kochającą niezdradzającą

Polecane posty

Gość gość
przestań dziewczyna wyraża swoją opinie i ma prawo

Gość gość
"gość jak nie jesteś wymalowana szmatą to dlaczego ten wpis wzięłaś do siebie i tak się tu wypisujesz hmmm ???" Nie wzięłam do siebie, bo wiem jaka jestem, tylko nie wiem, skąd się biorą takie dziwne podziały ludzi. Jak kobieta puszczająca się, to robi makijaż i nosi buty na obcasach, a jak porządna, to zahukana, szara myszka bez makijażu, z grzecznie spiętymi w kucyk włosami i na płaskich butach. Czy jak mężczyzna jest wrażliwy i spokojny, nie imprezuje po to, żeby się upić do nieprzytomności i zaliczyć przygodne kobiety, to musi od razu oznaczać, że też nie wyjdzie od czasu do czasu gdzieś potańczyć ze swoją kobietą i jest domatorem, ktory nosa z domu nie może wychylić - bo jeszcze ktoś uznałby go za rozrywkowego drania, że czasem sobie potańczy jak normalny człowiek. A tak naprawdę każdy jest inny, każdy ma swój styl i nie poznacie dobrego czy wrażliwego człowieka po wyglądzie, ubiorze ani po tym, czy wyskoczył na imprezę. Tak, na imprezach i w klubach też bywają wartościowi ludzie, podobnie jak w bibliotece możecie trafić na poszukiwaczy przygód i kobiety nie stroniące od rozrywek. Tylko żeby dostrzec te wartościowe osoby, nie można tak sztucznie dzielić ludzi i trzeba ich bliżej poznać, zanim się ich oceni.

Gość gość
"gość a jak już znajdziesz taka kobiete .... to i tak ja zostawisz albo zdradzisz dla jakiejś wymalowanej szmaty w kiecce ledwo za d**e i szpilkach, która będzie tobą pomiatac". A co to za stereotypowe patrzenie na kobiety? Ja jestem wrażliwą i kochającą kobietą, nikim nie pomiatam, a wręcz przeciwnie. Nie chodzę w mini ani z piersiami na wierzchu, bo lubię eleganckie stroje. Ale maluję się i noszę buty na obcasie - i przez to przestaję niby być wrażliwą kobietą, pełną empatii? smiech.gif No nie rób sobie żartów. ........................ ummmmmmmm o elegencje teraz cięzko cociaż......... musisz byc cudowną kobietą to czego mi brakuje u kobiet to wrażliwośći empatii i wyrozumienia tylko egoistyczna troska o wlasny tył". Dopiero teraz zauważyłam ten Twój wpis. Dziękuję i pozdrawiam! :-) A reszcie osób powtarzam, żeby przestali tak łatwo dzielić ludzi, bo ludzie nie są czarno-biali. Dajcie innym szansę, poznajcie ich najpierw.

Gość gość
"gość_vip_ mi chodzi o taki ogólny materializm o tym, że dziewczyny chodzą sie chwalić pierdołami, moja byłą np. jak kupiła nowe buty to latała do mamy, taty, kuzynki żeby sie pochwalić jak coś kupili to zawsze było najlepsze i najdroższe każdy musiał o tym wiedzieć niby nie leciałą na kase, ale takie jakieś dziwne zachowanie". Tak, to jest śmieszne i żenujące. Tak mają dwie grupy ludzi: snoby oraz ludzie, którzy wyszli z bardzo dużej biedy.

Gość gość
Bo ona też chce szczerego, kochającego i niezdradzającego. :-D

Gość gość
normalną kobte ciężko wychaczyć z tłumu bo takie też nie chcą się ujawniać w obawie przed ośmieszeniem

Gość gość
Dziękuję i pozdrawiam! usmiech.gif A reszcie osób powtarzam, żeby przestali tak łatwo dzielić ludzi, bo ludzie nie są czarno-biali. Dajcie innym szansę, poznajcie ich najpierw. ................ Mądre słowa widać że mądra kobieta, a co do ubioru ma prawo dla mnie szpikli są bardzo kobiece i podkerślają (z eleganckim strojem) pełnie poczucie tego że kobieta jest kobietą. Super. A ile masz lat?

Gość gość
nie opłaci się być kochającą, szczera i niezdradzającą facet ma wtedy za dobrze i jest zbyt pewny kobiety po jakims czasie ta szczera i kochajaca zaczyna mu się nudzic i zaczyna szukac mocnych wrazeń faceci zawsze lataja za kobietami o mentalności i wyglądzie d****i ... dlaczego ?? bo one maja ich gdzies , a facet zawsze będzie latał za taką

Gość gość
kolejny nieprawdziwy sterotyp wystarczy że spotkają się ludzie o jednakowej uczciwości i systemie wartości, a będzie świetnie ja tak poznałam się z mężem wiec wiedze tu dużo przekłąmań w tym co ludzie piszą, musicie mieć uczcuiwego faceta, moj pomaga mi w domu przy obiedzie dzieciach jest kochany i dobry i ja jestem dla niego tez taka

Gość gość
tak duzo pisania ludiz ktorzy mylia ze jak im cos sie przytrafilo to jest to regula dla kazdego ale zenada

Gość do boska to ja
ale prawda jest ze dobiety dorastaja w srodowisku wypaczonym z wartosci idealow (panowie tez), co sie teraz dzieje to normalnie ehhhh

Gość gość
"gość Dziękuję i pozdrawiam! usmiech.gif A reszcie osób powtarzam, żeby przestali tak łatwo dzielić ludzi, bo ludzie nie są czarno-biali. Dajcie innym szansę, poznajcie ich najpierw. ................ Mądre słowa widać że mądra kobieta, a co do ubioru ma prawo dla mnie szpikli są bardzo kobiece i podkerślają (z eleganckim strojem) pełnie poczucie tego że kobieta jest kobietą. Super. A ile masz lat?" Dziękuję. Mam 35. --- "gość normalną kobte ciężko wychaczyć z tłumu bo takie też nie chcą się ujawniać w obawie przed ośmieszeniem". Nie chce się ujawniać? A co, mamy na czole sobie pisać, że szukamy uczciwych (tylko gdzie oni są) i wartościowych mężczyzn? A jedyne obawy, któe mamy, to takie, żeby znów nie trafić na kogoś, kto postanowi wykorzystać nasze dobre serce. Ale człowiek z wiekiem znacznie lepiej rozpoznaje takie osoby.

Gość gość
nie, noście po prostu transparent,

Gość gość
no bez kitu czoło ODPADA

Gość gość
To może kupmy sobie magnesy i będziemy się wtedy łatwiej przyciągać. ;-) :-D

Gość gość
ale elegancja to nie wszystko kobieta musi byc szczupla i w miare ladna pamietajcie o tym KOBIETY

Gość gość
no teraz same puszczalskie wredne i podłe laochicagi nie liczące sie z niczyjimi uczuciami

Gość gość
"gość ale elegancja to nie wszystko kobieta musi byc szczupla i w miare ladna pamietajcie o tym KOBIETY" Jestem też szczupła. A uroda to kwestia gustu i akurat nie jest najważniejsza, by razem coś budować.

Gość gość
"gość no teraz same puszczalskie wredne i podłe laochicagi nie liczące sie z niczyjimi uczuciami". Nic dziwnego, że żadnej normalnej nie możesz spotkać, bo każda wartościowa kobieta ucieknie od kogoś, kto tak bez szacunku mówi o kobietach.

Gość gość
to dziwne że ludize z góry wydają o kimś opinie nie wiedząc kto jest kim

Gość gość
"gość ale elegancja to nie wszystko kobieta musi byc szczupla i w miare ladna pamietajcie o tym KOBIETY" Jestem też szczupła. A uroda to kwestia gustu i akurat nie jest najważniejsza, by razem coś budować ............................... dokładnie, i nie daj się sprowokować tego typu tekstami bo kobicość to coś co jest w środku

Gość gość
Hmm ,tak czytam wasze wpisy i zastanawiam się dlaczego faceci uważają nas kobiety za takie płytkie bez mózgu stworzenia ... przecież to Wy kochani panowie zrobiliscie z nas materialistki obdarowujac prezentami ,to Wy chcecie bysmy wygladaly i zawsze ładnie pachnialy , , ,od dawna kocham faceta z ktorym. byc nie moge i on nigdy się o tym nie dowie ,mój związek legł wvgruzach przez alkohol ,i jakoś nie chce zakladac nowych związków bo wiem że nie będę w stanie pokochać prawdziwą czystą i bezinteresowna miłością bo w moim sercu już ktoś jest ale On prawdopodobnie nigdy się tego nie dowie .. .

Gość gość
no ale jak ma sie dowiedziec ja nie mowisz nic?

Gość gość
tak tyylko ze większość facetów chce przelecieć i na pewno nie zależy im na miłości i szczerości

Gość gość
Nie chce żeby wiedział na pewno ,domyśla sie ale wiem ze on tez coś czuje do mnie ,ma żonę choć im się nie układa są dzieci i potrzebny jest im ojciec choć wekendowy ale zawsze . ....dlatego wolę milczeć i żyć z tym czyms. w sercu ,tak będzie rozsądnie . . .

Gość gość
przecież zawsze możesz znaleźć kogośwolnego chyba że jesteś powyzej 30 moze byc trudno, ale nie ma ludzi nie zastąpinych