Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cettt

Facet 197 cm

Polecane posty

Gość TheBoski
No ja cię w pupe ty mi loda i inne tego typu rozrywki , a nawet wymasuje ci stopy jak prawdziwej damie :-)

Gość prettyblonde
Nie, tak to nie chcę.

Gość TheBoski
A w jak chcez ? Po bożemu znam kamasutre mruu

Gość prettyblonde
a przystojny jesteś?

Gość TheBoski
Ależ oczywiście każdy mi zazdrości wdzięku :-)

Gość prettyblonde
to może...

Gość TheBoski
Nom skarbie zabawimy się jak nigdy powiedz gdzie mieszkasz to do ciebie wpadne i będziemy się dymac całą noc :-)

prettyblonde - bardzo miło, dzięki... :) wszystkie poprzednie posty to jak zwykle podszyw i marna prowokacja. Wolałem się zalogować żeby wszystko było jasne.

Gość prettyblonde
marny podszyw - w pierwszym poście nie było w ogóle tematyki seksualnej, a potem nagle sie pojawiła :)

Jak zwykle... no niestety niektórzy nie mogą żyć bez wulgaryzowania wszystkiego. Standard. Dobrze, że się zorientowałaś bo już się bałem że się obrazisz i na przykład... znienawidzisz jednak tych wysokich;) haha, w sumie miałabyś za co...

Gość TheBoski
Dobra cettt ciąg się parówo , ty prretyblonde napisz z kad jesteś , i to nie prowokacja ja nie rzucam słów na wiatr

Gość prettyblonde
Dlaczego? Świetnie się bawiłam :D Jak zawsze na Kafe.

Taaa... niezły ubaw, nie moje klimaty co prawda ale może można się wciągnąć:)

Gość prettyblonde
Tak Ci przeszkadza ten wzrost? Ja nie jestem wysoka, ale miałam ledwie 5 cm niższego chłopaka i bylo ok.

Gość TheBoski
Cettt twoje klimaty to dzieci z przedszkola, a na tobie prretyblonde się zawiodlem.

Nie, specjalnie mi nie przeszkadza... po prostu jakoś nie trafiłem do tej pory na właściwą kobietę i jakoś mnie naszło żeby spytać.

Potwierdza się że nie można uogólniać - każdy woli co innego... po prostu :)

Gość got44
Theboski a twoja zajawka to cisniecie ludzia nie po raz pierwszy widzę jak z każdym jedziesz :-(

Gość TheBoski
Moja zajawka to hiphop i trawka hehe nie cisne tylko pouczam

Gość prettyblonde
No tak, każdy woli co innego. Lepsze dodatkowe cm wzrostu, niż obwodu:)

Gość gośćonagość
Ja lubię, bo jestem wysoka :) Wygodniej mi z wysokim bo mogę wtulić się w ramię i czuję się po prostu dobrze, chłopakowi wygodnie mnie pocałować i nie musi zwijać się w harmonijkę, mogę ubrać obcasy i czuję się lepiej gdy jest przy mnie ktoś wysoki, a poza tym jest tak samo jak z chłopakami o równym wzroście :)

:) Fajnie... a mogłabyś zdradzić ile masz wzrostu? Tak z ciekawości... (ech, ta moja ciekawość... hehe)

Gość gość
Jak dla mnie to taki wzrost jest idealny ;) (mam 176 cm ;P). Ale nie wiem, jak to się dzieje, że w Polsce widzę samych kurdupli za przeproszeniem. Albo to po prostu jakoś tylko oni w większości podbijają do wysokich dziewczyn. No nie ogarniam tego - ja przy niskim facecie w ogóle nie mam poczucia bezpieczeństwa :/ No ale za to ci wysocy wolą niższe, więc wniosek z tego taki, że chyba sama zostanę ;P

Miło, że tak myślisz. Rzeczywiście średnia wzrostu mężczyzn w naszym kraju wysoka nie jest... zresztą nie tylko mężczyzn, ale rozglądaj się dobrze a na pewno jacyś wysocy się znajdą - nam się jest raczej trudno schować, nawet jakbyśmy chcieli;) A czy wysocy wolą niższe...? Hmm niekoniecznie. Ja na przykład uwielbiam wysokie dziewczyny - dla mnie kobieta 176 cm to naprawdę ideał. Niestety jakoś rzadko na takie trafiam... a jeśli już to albo zajęte, albo zwyczajnie niezainteresowane. No cóż, po prostu czasem odpowiedni ludzie nie mogą jakoś na siebie trafić:)

Znaleźć kogoś odpowiedniego to zawsze jest problem i nie chodzi tylko o wymiary :P Tak skoro już wszyscy podają powody to ja też - ja uwielbiam zwijać się na kolanach faceta i to nawet słodkie jak on musi się schylać żeby mnie pocałować :)

Gość lizzzo
moja 1 miłosć miała 2 metry :) uwielbiam tak wysokich

Nie, absolutnie mi to nie przeszkadza. Tak jak wspomniałem bardzo mi się podobają wysokie (tak już mam...), ale w ogóle mi nie przeszkadza, jeżeli kobieta jest dużo niższa ode mnie. Czasami tylko zastanawiam się czy to ich zbyt nie męczy takie ciągłe patrzenie do góry... :)