Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cettt

Facet 197 cm

Polecane posty

Gość ava lon
Mi taki wzrost super odpowiada ,zreszta bylam juz kiedys z takim chlopakiem:)))i bylo mniammi ,a sama mam 170

Cettt - chyba kwestia przyzwyczajenia. Sama mam 165cm, a mój partner jest wyższy od Ciebie i nie ma problemu.

Gość gość
ja mam 170 cm wzrostu i powiem Ci że bardzo podobają mi się tak wysocy męzczyźni - 190 -200 cm ;D dlatego lubię oglądać siatkówkę :D Myślę że to jest indywidualna sprawa - każdemu podoba się co innego :)

Gość ava lon
Moorland pewnie nieźle mu ciagniesz ? Co smoku wawelski .

cześć trollu podszywaczu, daj mi swój adres, wyślę ci ten autograf. Któryś dzień już próbujesz zwrócić na siebie moją uwagę, to naprawdę słodkie. :)

ava lon - fajnie... kiedyś podobała mi jedna dziewczyna która miała właśnie 170, ale niestety jakoś nic z tego nie wyszło. Jakieś szanse jednak są... to dobrze;)

Moorland - Pewnie tak, pewnie trochę kwestia przyzwyczajenia. Czasami jak rozmawiam z dużo niższymi kobietami odnoszę wrażenie, że są trochę... zszokowane:) Patrzą na mnie tak jakby się mnie... bały, a zapewniam, że jestem miły:) A może po prostu ja źle to odbieram...

Może to trochę dziwne na początku. Większość ludzi nie jest tak wysoka, a sięgać komuś głową trochę nad pępek to niecodzienne wrażenie. Na mojego partnera ludzie reagują podobnie - on ogólnie jest wielki (nie tylko wysoki) i często widać to zmieszanie jak ktoś podnosi głowę. Ale najzabawniej reagują dzieci :)

Gość ava lon
Cett:)szanse masz wielkie jak Twoj wzrost:) u mnie jest tak ze lubie wysokich i nawet takich prawie mojego wzrostu ,wszystko zalezy czy po prostu ten ktos mi sie podoba,np z twarzy :P mi z tym wysokim tez nie wyszlo ale mile wspomninam:)ach:))

Rozumiem... musi Ci się po prostu podobać - to oczywiste, musi mieć coś w sobie, ale naprawdę miło że tacy wysocy też ci się podobają i nie jest to dla Ciebie jakąś przeszkodą:)

Gość ava lon
Przeszkoda jest np jakas cecha charakteru ktorej nie cierpie np zadufanie w sobie lub cwaniactwo itp. .a tacy wysocy to wiekszosci kobiet sie podobaja heheh:)takze do dziela:)a ile masz lat?:P

Gość ava lon
aa to masz jeszcze czas:) zeby sobie kogos znalezc:) p,s. Ladnie piszesz:)

Ja? Nie żartuj... tak sobie chyba, normalnie... ale dziękuję, Ty też:)

Gość gość
Mi nie przeszkadza. Sama mam tylko 160 cm, a mój mąż jest o 1 cm wyższy od ciebie.

Gość gość
jak dla mnie 197 super:)

ja mam 158 i im wyższy tym fajniej... uwielbiam czuć się taka malutka, bezbronna, delikatna.. usiąść na kolana czy wtulić się.. super... niscy mnie nie kręcą.. są dla mnie bezpłciowi.. niscy tz tacy 180 i mniejsi...

Gość gość
ja mam 164cm i lubie duzo wyzszych i uwielbiam wysokie obcas wiec chlopak musi byc wysoki

Gość gość
dla mnie to tam bez znaczenia ;p mój młdoszy o rok brat ma 192, większość jego, moich znajomych tez niskich nie jest, sama mam 177 więc dla mnie to różnicy nie robi ;p

Gość prettyblonde
w sumie to dosyć ważne, żeby były przy tym wzroście mięśnie jakieś. Przynajmniej dla mnie. Nie mówię, że dużo, ale żeby facet nie był tyczką.

Gość gość
Prettyblonde a co byś powiedziała na faceta 186 ciemny brunet nawet fajnie zbudowany ?

Gość prettyblonde
a, nie wiem co bym powiedziała

Gość gość
A to się dobrze zastanów i odpowiedź :-) lubię takie nie zdecydowane :-)

Gość gośćonagość
Fajnie... a mogłabyś zdradzić ile masz wzrostu? Tak z ciekawości... (ech, ta moja ciekawość... hehe) - Mam 181 cm :)

Gość gość
Za wysoki.byly mial 2 metry, ja mam 170 cm..taki wybujaly byl..w lozku problem z seksem z taka tyką. Teraz mam faceta o wzroscie 186 cm i jest idealny.

Gość gość
gośćonagość - dzięki za odpowiedź, super!:)

Gość gość
moj facet ma 196 i uwielbiam jego wzrost. a sama mam 160. na nizszego bym nie zamienila :)