Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna w legginsach

Polecane posty

Gość gość

hej , lubicie chodzić w legginsach najlepiej błyszczących?? lubię patrzeć na laski w legginsach i jak widzę taką na ulicy zawsze staję popatrzeć sobie na jej pupkę Niestety moja nie chce chdozić w legginsach ;/

Gość anula222
To może kup jej , może to ją przekona jak postawisz ją przed faktem dokonanym :)

Gość nisszi
Ahh te legginsy , lubię jak opinają dziewczęcy tyłek uhhh

Gość gość
No kobietki piszcie swoje wrażenia w jakich lubicie chodzić i w jakich stlizacjach lubicie je nosić

Gość gość
Super, szczególnie t imitujące latex , i jeszcze szpileczki do tego aahhh

Gość kkkkmala
Yhyyym szpileczki i legginsy super połączenie,ale jak kobieta ma za dużo tu i tam toooo...kiepsko:)

Gość gość
Widziałem dziś takiego szczupłego lachonka na mieście . Miała lateksowe legginsy , takie kozaczki za kostke bez obcasu , długą za pupę koronkową bluzkę i kurteczka skórzana na zewnaątrz , czarne pazurki , nic tylko taką schrupać

Gość gość
Do legginsów trzeba mieć nienaganną figurę

Gość was
Juz nie bądzmy tacy rygorystyczni , każda szczupła kobieta super w nich wygląda , niech nie będzie to strój tylko dla modelek i gwiazd

Gość gość
legginsy <3 uwielbiam je :)

Gość gość
nie trzeba być bardzo szczupłym by nosić legginsy, ale trzeba na pewno mieć ujędrnione ciało, bez cellulitu.

Gość d225ff
Gość anula222
A powiedzcie jakie legginsy sa najlepsze teeraz na tą pore ropku i zimę , taka by nie przeziębić się ?? czy spotkał się ktoś z lateksowymi tylko zimową wersją?? pozdrawiam

Gość aghniecha333
Ja uwielbiam legginsy lubię jak opinają mi nóżki i seksowny tyłeczek , majtek u mnie prawie nie widać bo zawsze mam sznureczek , chodzę w nich non stop , najwięcej posiadam lateksowych lecz matowe t, błyszczących nie lubię za bardzo , do tego jakieś fajne butki , sszpileczki , czy półkozaczki na płaskim obcasie , botki , na siebie zarzucam jakąś tuniczkę coś dłuższego noi koniecznie kurtka skórzana z podwiniętymi rękawami , uważam że wyglądam wtedy bosko , ten kto wymyslił legginsy powinien dostać nobla .

Gość gość
Uważam, że błyszczące legginsy są oznaką złego gustu. Owszem, noszę, ale w spokojnych kolorach, bawełniane. I na moją "pupkę" byś nie popatrzył, bo nie jestem prostytutką ani nie mam takich zapędów, więc do legginsów ZAWSZE noszę tunikę, sukienkę albo dłuższy sweter.

Gość aghniecha333
ja nie uważam że lateksowe legginsy to oznaka prostytutki , teraz dużo dziewczyn w nich chodzi , ale masz rację , pupka musi być zakryta czymś dluższym . ale przyznaj że seksownie to wygląda:)

Gość gość
Chodzenie w lateksach po dworze kojarzy się z prostytucją...

Gość gość
błyszczące to tak nie za bardzo ale matowe ciemne dla szczupłej dziewczyny super sprawa ja niestety jestem gruba :-P

Gość aghniecha333
Jasne , ciemne lateksowe lecz matowe , są super .... błyszczące to kiczowate trochę

Gość gość
ja chodzę w lateksowych czasem błyszczących i nie czuje się jak prostytutka lecz znajomi mówią ze bomba noi wzrok facetów na ulicy ... nie do opisania

Gość gość
Mi sie podobają niestety nie mam figury jestem niska i mimo, że nie gruba to mam bardzo umięsnione uda i wydaje mi się, że bym śmiesznie wyglądała:(

Gość gość
Uważam że kto chce może zakładać legginsy , każda pupcia szczupłej dziewczyny fajnie wygląda , gorzej z grubymi laskami

Gość anula222
załóż to się przekonasz kochana :)

Gość anula222
Zrób foteczkę , jest tu dużo dziewczyn , powiedzą ci jak wyglądasz :) głowa do góry

Nie daj się wkręcić, kobieto :D Te harpie tylko czekają na okazję, żeby pojechać po kimś kto będzie tak naiwny żeby zamieścić fotkę :P

Gość awdaw
Ale za to jest wielu facetów którzy ocenią i powiedzą prawdę , nie tak jak te harpie