Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anasta

dziwna diagnoza wczesna ciaza

Polecane posty

Gość anasta

Witam. zaczne od tego ze staram się z mężem o dziecko dopiero 1 miesiąc wiem ze to krotko.@ nie przyszla 2 testy pozytywne zrobione w Sb i Nd,beta wyszla 135.dzis poszlam do lekarza potwierdzić jednak widać bylo tylko malutki pęcherzyk 3mm.lekarz w rozpoznaniu napisal notke dokładnie o tresci ciaza (jeszcze) nierozpoznana.wiadomo ze zszokowala,mnie ta wiadomość bo najpierw mówil ze jest pęcherzyk a teraz ze ciaza nierozpoznana.nie nadazam:(nawet nie powiedział żeby betę powtórzyć:-/ tylko ze nie ma sensu skoro ta wyszla ok i kazal sie pojawic po 12 list.

Gość gość
betę powinnas powtórzyć po 48 godz. żeby sprawdzic czy przyrost jest prawidłowy, a że lekarz napisał tak, a nie inaczej- ciaża jest bardzo wczesna, więc niestety wszystko może sie wydarzyć

Gość gość
hej jestem dokladnie wtejsamej sytuacji,tez jest pęcherzyk,ale jeszcze nie widac zarodka,mi powiedział gin,ze to ze jest pęcherzyk nie wyklucza jeszcze ciązy pozamacicznej,oczywiscie nie przewiduję takiej opcji,za kilka dni idę na kolejną wizytę spodziewam się,ze juz powinno byc serduszko;)

Gość dziewoje
ale jesteście zesrane bez powodu... tak jest na tak wczesnym etapie i tyle..

Gość gość
w tej telewizji same kobiety w ciąży! Kasia Cichopek znowu spodziewa się dziecka :) Tutaj fajna strona na temat gwiazd telewizji: http://teleshow.pl/

Gość gość
To po prostu jest zbyt wcześnie. Kazał przyjść po 12.11, więc czekaj cierpliwie, wtedy już powinno być dokładnie coś widać.

Gość gość
mega dziwnie. Ja na wypisie ze szpitala, gdzie usłyszałam, że to prawdopodobnie ciąża nie miałam nic zapisane (1 dzień spodziewanej) 2 dni później byłam na usg w prywatnym gabinecie. Ponieważ choruje na epi musiałam jak najszybciej odstawić leki, a nie mogłam zrobić tego bez zgody lekarza. Neurologowi nie wystarczyły pozytywne testy, oraz pozytywny wynik BETY, kazał mi przynieść zaświadczenie od ginekologa. 2 dni po spodziewanej miesiączce dostałam zaświadczenie, że jestem w ciąży....

Gość gość
Oczywiście ze za wcześnie. Tu gdzie mieszkam usg robi sie dopiero w 7 tygodniu ciąży.