Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa90

kiedy test pokazał Wam ciążę

Polecane posty

Gość Olkaa90
Fantasiia to trzymam mocno kciuki :D - jestem gościem i taka postawa jest najbardziej chwalona podobno :) Oby się Wam udało :) - andelkka gratulacje :) Ja z moim mężem staraliśmy się 2,5 roku w sumie i teraz mam 12tc :) ja za to jestem strasznie senna a w nocy spać nie umiem, kręcę się i nic z tego - zasypiam nad ranem ;/ - jestem gościem i jak tam?? Jest okres?? - Fantasiia no takie ciąże dają po sercu jak się długo czeka na swoje dzieciątko :( ale doczekasz się :* - A u mnie dziewczyny 12tydzień, senna ciągle jestem i nic zjeść nie umiem, nic nie przytyłam - lekarz pewnie mnie zjedzie na wizycie :(

Gość jestem gościem
Hej Olu. Okres powinien zacząć sie wczoraj ale jak na razie sie nie zaczął tylko że ja juz czuje ze nic z tego nie będzie :-( oczywiście jak nie zacznie sie dalej to test i do ginekologa.

Gość Aniaadam69
Myślę, że test nie kłamie, a brak miesiączki może być spowodowany nerwami i stresem

Gość Aniaadam69
Starając się o dziecko robiłam testy na potęgę jak wychodziły negatywne to się ludzilam ze pewnie jest zepsuty itp po 5 miesiącach starań odpuściłam sobie i tu nagle złość rozdrażnienie ból piersi i dwie kreski na teście;)!!! Wiem, że jest ciężko nie myśleć o dziecku jak się tak bardzo chce je mieć, ale.czasem to jest recepta;)

Gość jestem gościem
ale ja juz mialam wywoływany okres i martwię sie że to znowu to samo. Wiem że najlepiej nie myśleć ale ja tak chyba nie potrafię

Gość jestem gościem
weekend spędzamy z facetem w domu i nawet nie mam jak wyskoczyć po test bo jak gdzies jedziemy to razem itp z reguły bardzo malo czasu spedzamy ze soba w tygodniu bo praca itd a chce zrobić test tak zeby on nie wiedzial jak juz wyjdzie negatywny to zeby sie nie smucil więc musze poczekac do jutra az pojedzie do pracy

Dzięki za słowa otuchy:* Jestem od kilku dni taka rozdrażniona że szok. Wszystko i wszyscy wyprowadzaja mnie z równowagi:/ Mam ochotę teleportować się gdzieś na bezludna wyspę.

Gość jestem gościem
Fantsiia nie załamuj się zobaczysz ze jeszcze sie doczekasz. Ja wlasnie wracam do domu i zastanawiam sie czy robić test teraz czy jutro rano ale tez czuje ze to jeszcze nie teraz

Gość ciuciunka
My z mężem nie staraliśmy się o dziecko- nie zabezpieczaliśmy się, ale byliśmy spontaniczni ;) żadnych wykresów, mierzenia temperatury itp. W drugim cyklu kilka dni przed spodziewanym okresem czułam, że coś jest na rzeczy- bardzo bolały mnie piersi i czułam się jakbym miała gorączkę. Postanowiłam zaczekać z testem do dnia spodziewanej miesiączki. Test zrobiłam późnym popołudniem- dwie grube kreski :) Poleciałam szybko po dwa dodatkowe testy, żeby potwierdzić i każdy wskazywał to samo. Parę godzin później pojechaliśmy na beta hcg i wszystko było jasne :) Pozdrawiam

Gość jestem gościem
oczywiście jedna kreska

Gość Olkaa90
Fantasiia nie tym razem to kolejnym :* Zobaczysz wkońcu się uda ! Tak bardzo Ci kibicuję :) - jestem gościem Ciebie też ściskam bardzo mocno :* Uda się Wam dziewczyny zobaczycie :) - ciuciunka no to gratulacje, ja z mężem nie zabezpieczaliśmy się dwa lata i niby się staraliśmy niby nie - mówiliśmy że fajnie jak będzie, ale tyle czasu i nic, myśleliśmy że jest coś nie tak i zaczęłam się obserwować - temperatura, testy owulacyjne, łykanie 'wspomagaczy' - wiesiołka i castagnusa.. No i dopiero po 5 miesiącach obserwacji zaskoczyliśmy. Więc to nie zawsze tak się da tylko nie uważać :) w sumie nam 2,5 roku niemal zajęło zajście w ciążę

Hej dziewczyny. Dzięki za słowa otuchy i wsparcia:* Próbujemy w tym miesiącu, wstrzymamy się z seksem aż do moich dni płodnych:) To prawie 2 tyg, mam nadzieję że wytrzymamy:) Humor mam lepszy, moj partner podniósł mnie na duchu. Powiedział że jak okaże się coś nie tak, to będziemy się leczyć, lub zdecydujemy się kiedyś na adopcję:* Obiecał że zrobi wszystko, aby uczynić nas rodzicami:* Moj kochany:*

Gość Olkaa90
Fantasiia trzymam kciuki nadal :) A ja jutro do lekarza, kolejna wizyta, jak ten czas leci!

Gość ewelajna112233
Witam. Może to głupie i wgl ale mam pytanie. Otóż przez trzy miesiące brałam tabletki hormonalne... Ostatnią tab.wzięłam 17.01 krwawienie wystąpiło 19.01. Z chłopakiem uprawiamy stosunek przerwany... dni płodne zaczęły się 29.01 a owulacja prawdopodobnie 02.02 w tych dniach też doszło do stosunku przerwanego... Moja pytanie brzmi... Czy mogło dojść do zapłodnienia w jakiś sposób? Nie ukrywam że to były po dwa trzy stosunki. proszę o odp.

Gość Olkaa90
ewelajna112233 nie wiem jak jest przy tabletkach bo nigdy nie brałam, ale jeśli tak obliczasz to to szansa zawsze jest. Ale z drugiej strony patrząc na to wszystko wiem z autopsji że w ciążę też wcale tak łatwo zajść nie jest ;) Także póki co spokojnie, może zrób za 2tyg test

Olka dziękuję:** Powodzenia na wizycie i dbaj o siebie, o Was:* ewelajna ja tez Ci nie pomogę, też nigdy nie brałam tabletek. Ale tak jak mówi Olka w ciąże wcale tak łatwo nie jest zajść, więc się nie przejmuj na zapas.

Gość jestem gościem
była jedna kreska a okresu nadal brak, nie wiem czy robic kolejny test. Za chwile znowu do ginekologa wcale nie mam na to ochoty

jestem gościem i jak po wizycie u lekarza? Dowiedziałaś się czegos konkretnego, co z Twoim okresem? A gdzie nasza Anonina??

Gość jestem gościem
wizytę mam dopiero w nastepnym tygodniu, boje sie ze później bede miala problem z zajsciem w ciążę a tego bardzo bym nie chciala

Gość Olkaa90
jestem goście trzymam kciuki za wizytę !! napewno będzie dobrze

Gość jestem gościem
Cześć dziewczyny Ola jak tam maleństwo? Ja dzisiaj po południu mam wizytę u ginekologa Troszkę sie martwię mam nadzieje ze to tylko orzez stres vo ostatnio dosc duzo go miałam

Hej, u mnie bez zmian. No z wyjątkiem tego że od 3 dni mam jakiś taki dziwny śluz... taki brązowy. Jestem po okresie niecałe 2 tyg, więc to na pewno nic związanego z nim. Chyba muszę również się wybrac do lekarza.

Gość gość
mi w dniu w ktorym powinnam miec okres a nie mialam:-))))

Gość Olkaa90
hej dziewczyny jak u was? ja jakoś daję radę choć mało sypiam i nie mam kompletnie apetytu :( jestem gościem trzymam kciuki za wizytę ! daj znać co się dowiedziałaś :) Fantasiia może faktycznie wybierz się do lekarza???

Gość Anonina
Hej kochane nie bylo mnie troche;) u mnie rozchodzi sie o torbielke chyba ciagle ale w przysxlym.tygodnii jade do londynu na badania ;) jestem gosciem.jak po wizycie u ginekologa? Olkaa90 jak sie czujesz? Dziewczyny trzymam za was kciuki! Mimo ze ja mam chyba ta torbielke to i tak sie "przytulam" z moim.ukochanym hihihi ;)

Gość Olkaa90
Anonina noooo długo Cię nie było! aż się zastanawiałam gdzie się podziewasz:) ale dobrze że jesteś. Jedź jedź, badaj się, lecz to co do wyleczenia i kochana spełniaj marzenia:) Trzymam bardzo mocno kciuki! No i melduj co u Ciebie :) Ja się średnio czuję, jutro już 15tydzień zaczynam - w sumie to się mówi że już 16ty będzie leciał. Cierpię na bezsenność - kręcę się w łóżku całą noc i zasnąć nie umiem ;/ No i brak apetytu mnie wykańcza... Nic nie przytyłam :( Ale mam nadzieję że z maluchem wszystko dobrze, 18.02 mam wizytę u gina:)

Gość Anonina
Kochane moje dziewczyny ;) jutro na 17 u was na 18 mam wizyte u ginekologa ;) zobaczymy co mi powie;) zycze wam romantycznych walentynek;* bede wlasnie szykowac sniadanie do lozka ;)

Gość Anonina
Hej dziewczyny nie mam torbiela jajniki piekne i reszta tez jeszcze czekam.na wyniki cytologii bedxie do dwoch tygodni;) okazalo sie ze jestem juz po jajeczkowaniu wystepuje u mnie w 17 dniu cyklu... A ja to zle obliczalam... A co u was buziaczki ;*

Gość Olkaa90
no widzisz Anonina moze po prostu nie trafialiście w ten konkretny dzień i to wszystko jest powiązane :)))