Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensessss

PROBLEM Z BYŁĄ MOJEGO CHŁOPAKA

Polecane posty

Gość Sensessss

Sensualnaaa Witam ! Mam problem, może dla niektórych wydaje on się błahy ale dla mnie jest poważny. Jestem z moim chłopakiem już prawie 2 lata wcześniej był ze swoją dziewczyną ponad rok i ciągle jest ona w naszym życiu, ze względu na to że mamy wielu wspólnych znajomych, zanim go poznałam byłam duszą towarzystwa, kolega/koleżanka rzuca słowo impreza to ja odrazu gotowa byłam teraz praktycznie nie wychodzę z domu, bo wiem że ją tam spotkam, już nie mówię o studiach jesteśmy na jednym kierunku, nawet pracujemy blisko siebie, przecież nie mogę rzucić studiów albo pracy. Chciałam się z nią jakoś dogadać, żebyśmy nie wchodziły sb w drogę ale ona nie należy do tych ugodowych osób, a wobec mojego chłopaka czasami zachowuje się jakby nadal z Nim była ;/ Kolejnym problemem związanym z jej osobą jest to że jest piekielnie ładna, ale nie dziwie się ja też byłabym tzw. "wyrobiona" jak to niektórzy mówią ,gdybym miała tyle pieniędzy, chciałabym coś w sobie zmienić i zobaczyć ten błysk w oczach mojego chłopaka jak 2 lata temu, ale nie stać mnie na wizyty u kosmetyczek i drogie ciuchy. Chłopak zapewnia mnie, że kocha i że jestem najpiękniejsza, ale nie widzę w nim już takiego zachwytu moją osobą . Proszę o radę. Pozdrawiam oczko.gif

Gość gość
Podstawowe pytanie jest takie, kto z nich zakończył tamten związek: jesłi on, to nie masz sie o co martwić, nie chce jej, tylko ciebie i ona może sie gimnatykować, ile wlezie, a i tak nic z tego nie bedzie :) Gorzej, jeśli to ona zakończyła związek, a gdyby nie to, to dalej byliby razem. Może cos jej się odwidziało i znowu go chce. Wtedy bym się martwiła, bo sama miałam podobną sytuację: eks mojego już eksa zerwała z nim, a on ciągle coś do niej czuł, chociaż mówił że jest inaczej. To było w nim widać, choć zarzekał się, że jej nie chce, ale wiem, że gdyby go nie rzuciła, to ciągle byliby razem ;/

Gość ona ją
Ja też wojuję z byłą mojego chłopaka. Naprawdę WOJUJĘ... Wysyła mu smsy, namawia na spotkanie, próbuje mnie z nim skłócić na różne sposoby, naszych znajomych podpytuje o to jak nam się układa... Różne rzeczy dziwne. Ja na początku byłam dla niej miła, [potem wybuchłam, a teraz nie reaguję, chociaż strasznie mnie korci. Na szczęście jego była jest piekielnie brzydka, nawet zgrabna nie jest, no ale coś miała w sobie, bo byli ze sobą bardzo długo, nawet planowali ślub, a ze mną nawet słowa o tym nie zamienił.