Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podziwiam matki mające 3 i więcej dzieci

Polecane posty

Gość gość

jestem mamą 2 miesięcznej córeczki. Siostra robiła w domu malowanie więc siostrzenice ( 4 lata )były u mnie od piątku do dzisiejszego poranka. Kocham je strasznie, jak swoje własne dzieci. Ale jestem po tym weekendzie zmęczona bardzo. Mamy mające 3 i więcej dzieci podziwiam was naprawdę, że dajecie radę :) Chce aby córka miała rodzeństwo ale troszkę się boję jak to bedzie :)

Gość gość
ja podziwiam mamy nawet jednego dziecka :O

może i jest za co podziwiać, nie wiem, ale akurat ten argument nie jest zbyt dobry. Bo to nie były Twoje dzieci, a co innego zajmować się swoimi, co innego siostry, czy kogokolwiek innego.. Ja mam czwórkę, a wystarczy mi jedno dziecko mojej siostry,żebym była wyczerpana ;P ;P ;P

ee tam, swoje sie inaczej wychowuje, ono rosnie z tymi zasadami jakie mu do glowki sie wbija ,jest ksztaltowane calodobowo pod tym kątem a nie innym ,nalot nie swoich dzieci bywa hollendernych rozgardiaszem

Gość gość
ee MAMY JEDYNAKÓW PRZEWAŻNIE BOJĄ SIĘ ...ja mam swoją dwójkę na weekendy przychodzą do mnie dzieci brata bo bratowa doszkala się i mam razem piątkę!!! Ale naprawdę nie widać różnicy, jedno z drugim pięknie się bawi...dzieci w wieku 3.4.5.8.9 lat.

Gość gość
A ja sama wychowuje 3 dzieci :) Radzimy sobie , jak widac nawet znajdzie sie czas na necie poszalec:D Dzieci sa w wieku 11lat , 5lat, 3 miesiace

Gość gość
He he dzięki za "podziw" ja mam trójkę...w tym różnica niecałe półtora roku...fajnie jest...jazda bez trzymanki tak zwana:):):)

Gość gość
Mam 4 dzieci - w tym niemowle. Dzisiaj jeszcze kolega dziecka na noc. Dzisiaj 3 godziny się pięknie bawili (czworo dzieci w wieku od 3 do 11 lat). Jak mawiała moja babcia "dwie świnki się lepiej chowią", a co dopiero cztery. Najgorzej mieć jedno dziecko bo ono ciągle zawraca gitarę i jest najbardziej z rodzicami zżyte. Wiadomo, że każdemu trzeba coś dać z siebie w ciągu dnia - pouczyć się z nimi czy porozmawiać, ale przecież nie chcą cię wszyscy na raz w tej samej chwili koniecznie. Nasz dom jest zawsze pełen dzieci i dorosłych. Nie mówię, że nie jest czasem ciężko bo zdaża mi się też płakać, ale to jakiś 1 proc. wrażeń. Każdy kolejny poród był łatwiejszy i okres po również. Nie wiem zupełnie dlaczego tak jest ale najciężej wszystko było z pierwszym synem i nie raz mówiłam że się do tego nie nadaję i mam już dość dzieci.

Gość gość
gościu ja też tak miałam!!!! dosłownie załamana byłam pierwszym dzieckiem...siusianie było ze stoperem:):) a teraz to jeszcze mam czas dla siebie nawet...sama nie wiem jak to możliwe:)

Gość gość
ja mam 2 i trzecie w drodze;)sama jestem ciekawa jak to bedzie.a to prawda ze ze swoimi jest inaczej.moje w domu lobuzowaly a jak byly u kogos to aniolki bo dziecko najwiecej ma matce wymusza;)

Gość gość
a ja im współczuje