Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajka0104

Liczenie kalorii ćwiczenia i 20 kg do zgubienia

Polecane posty

Gość Venusianka powraca
Hejj Ja ostatnio źle się czuję i nie wierzę, że mogę schudnąć:( Chyba daje sobie spokój. Nie oznacza to, że rzucę się na żarcie. Wręcz przeciwnie dostałam jakiś jadłowstręt i najchętniej gdybym mogła zakopałabym się pod kołdrą na jakiś tydzień...Dopadła mnie jakaś deprecha chyba. Powodzenia życzę

I zaczynam od nowa a mogłam być już 10 kg. chudsza. Jaki morał, że nie warto nic odkładać na później bo czas i tak płyniei gdybym nawet robiła to minimum to mogłoby być 5 kg. mniej Ale nie !!! Bo się nie chciało. Wstyd!!!

Malachitt - osiągnełaś WYMARZONE 51 kg. ??? Venusianka - zacznij od nowa jak ja :) Zaczynam notować - założyłam zeszyt, kupiłam 3 zgrzewki wody mineralnej, dobrą herbatę (zamiast kawy) mam już ćwiczenia Chodakowskiej i jeszcze sprawdzę co to za ćwiczenia o których pisałyście Będę się meldowała codziennie i nie stchórzę jak poprzednim razem (dobrze że chociaż miałam się odwagę przyznać)

Mel B. znalazłam i już ściągam z chomika i co mi pozostało KUPIĆ PSA - żeby zjadał pozostałośc**** dzieciach :)

No i zaczęłam, dzisiaj pełna mobilizacja. Jestem naładowana pozytywną energią i nawet udało mi się nie zjeść końcówek po moim synku :) I śniadanie planuję jeść o godz. 8.00 II śniadanie o godz. 11.00 Przekąska o godz. 13.00 Obiad miedzy godz. 15.00-16.00 Kolacja o godz. 19.00 Postaram się pić min. 1,5 l. wody 3-4 razy w tygodniu ćwiczyć lub biegać