Gość Venusianka powraca Napisano Październik 31, 2013 Hejj Ja ostatnio źle się czuję i nie wierzę, że mogę schudnąć:( Chyba daje sobie spokój. Nie oznacza to, że rzucę się na żarcie. Wręcz przeciwnie dostałam jakiś jadłowstręt i najchętniej gdybym mogła zakopałabym się pod kołdrą na jakiś tydzień...Dopadła mnie jakaś deprecha chyba. Powodzenia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajka0104 0 Napisano Styczeń 15, 2014 I zaczynam od nowa a mogłam być już 10 kg. chudsza. Jaki morał, że nie warto nic odkładać na później bo czas i tak płyniei gdybym nawet robiła to minimum to mogłoby być 5 kg. mniej Ale nie !!! Bo się nie chciało. Wstyd!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajka0104 0 Napisano Styczeń 15, 2014 Malachitt - osiągnełaś WYMARZONE 51 kg. ??? Venusianka - zacznij od nowa jak ja :) Zaczynam notować - założyłam zeszyt, kupiłam 3 zgrzewki wody mineralnej, dobrą herbatę (zamiast kawy) mam już ćwiczenia Chodakowskiej i jeszcze sprawdzę co to za ćwiczenia o których pisałyście Będę się meldowała codziennie i nie stchórzę jak poprzednim razem (dobrze że chociaż miałam się odwagę przyznać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajka0104 0 Napisano Styczeń 15, 2014 Mel B. znalazłam i już ściągam z chomika i co mi pozostało KUPIĆ PSA - żeby zjadał pozostałośc**** dzieciach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajka0104 0 Napisano Styczeń 15, 2014 jeżeli będzie chciał ktoś dołączyć zapraszam, będzie mi raźniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajka0104 0 Napisano Styczeń 16, 2014 No i zaczęłam, dzisiaj pełna mobilizacja. Jestem naładowana pozytywną energią i nawet udało mi się nie zjeść końcówek po moim synku :) I śniadanie planuję jeść o godz. 8.00 II śniadanie o godz. 11.00 Przekąska o godz. 13.00 Obiad miedzy godz. 15.00-16.00 Kolacja o godz. 19.00 Postaram się pić min. 1,5 l. wody 3-4 razy w tygodniu ćwiczyć lub biegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andrewupdah Napisano Grudzień 6, 2018 Do you like to spend time on the Internet? It means yours. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach