Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIELUCHY jakie i gdzie kupujecie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny takie proste pytanie, jak więcej się wypowie będzie porównanie :) Napiszcie jakiej firmy pieluchy kupujecie / gdzie / ile płacicie :)

Gość gość
córka ma 1,5 roku na początku kupiliśmy Dada z Biedronki rozm.2 28.99 odparzyły mała, teraz lecimy na pieluchach Toujours z Lidla tez po 28,99 są cienkie i chłonne kupujemy rozm. junior w paczce jest 44 szt. sztuka wychodzi po 65gr zastanawiamy się czy nie przejść na Huggies ostatnio kupiliśmy je w Biedronce paczka 32,99 sztuk jest aż 56 w tym rozmiarze czyli sztuka wychodzi ze kosztuje 58 gr jeszcze ich nie używamy zobaczymy czy firmówka nie odparzy tyłka ... kuplismy jeszcze pieluchy rossmanowskie Babydream 28,99 sztuk 50 fajne chłonne ale dziwnie pachną...

Gość Przyszła mama na paźdz 2013
Pampers premium care z promocji w Carrefourze za 36,99 /78szt. lub 72 szt. Używamy na razie 1dynek zaraz będą 2jki. Była promocja to kupiłam 8 paczek.:P Bo średnio taka obniżka zdarza się raz na 2 msc.

Gość gość
my używamy pampers sleep&play 7-18kg, ile kosztują? różnie, ja raczej poluje na promocję, w promocji ok 23-27zł, normalnie koło 40zł

Gość gość
Raczej pampers ( chociaż dada też są dobre)/tam gdzie promocja/ dobrze jest ok 60 groszy za sztukę

Gość gość
Helen Harper z Carrefoura za 19,99zł

Gość gość
a kupujecie np. na allegro? patrzyłam ceny pampersów wychodzi ok 60 gr ( przy doliczonym koszcie przesyłki) na szt. więc się chyba opłaca?

Gość gość
helen Harper wychodzi na to że pieluszka kosztuje 40gr....a jak mniejsza dzidzia to ok.36gr

Gość gość
używam dla dziecka te pieluszki Helen Harper i się sprawdzają . Nie sa może tak mięciutkie jak Pampersa czy Dady ale niec poza tym nie mam do zarzucenia. Zużywam 3paczki miesięcznie to chyba nie jest aż tak źle ..

Gość gość
tylko dada z biedronki som najlepsze

Gość gość
kiedys dada na zmiane z pampersami. ale odkad dziecko zaczęło wiecej pic w ciagu dnia to tylko pampersy bo dada nie dawały rady. i z tego co wiem moje znajome mialy podobnie. zreszta dada kiedys byly wzglednie tanie bo cos 20 zł kosztowała paczka..juz nie pamietam ile tam bylo sztuk. a potem, w niedługim czasie podkoczyła cena do 30 zł..nie wiem jak traz bo juz nie kupuje...ale skoro dada kosztowała 30 zł a pampersy mogłam kupic w promocji za 37 to wybierałam te drugie mimo wszystko...

Gość gość
Tylko DADA z Biedronki.. Pampersy szybko pęcznieją, ciągle trzeba zmieniać pieluchę i do tego jakaś dziwna rozmiarówka (dziecko 3 z dady nosiło o prawie 2 miesiące dłużej niż 3 z pampersa). A jak raz kupiłam pieluchy z rossmana to dziecko całe śmierdziało sikami.

Gość gość
Pampersy w Rossmannie 3, 82sztuki cena 42,99

Gość gość
pampers new baby. Kupujemy w rossmanie. Kosztuja 54 zł za 108 sztuk ale mamy kartę rossnę i teraz chyba do końca grudnia jest taka promocja, że z ta kartą paczka kosztuje 10 zł mniej. Kupowaliśmy tez dada z biedronki, były tez ok, ale teraz jak te pampers sa w promocji to cena wychodzi w sumie ta sama więc kupujemy pampers

Gość gość
Pampersy w tesco 186 szt za 92zl rozmiar3;)

Gość gość
pampers active baby ostatnio były w kartonie w tesco chyba 186 sztuk, wychodziło 49 gr za sztukę!!A juz zupełnie genialne są premium care, ale niestety droższe i rzadziej są na nie promocje. My najczęściej kupujemy w kauflandzie.

Gość gość
W Biedronce Dady MEGA paka cena 49,99 2- 156 szt. 3- 128 szt. 4- 108 szt. 5- 92 szt.

Gość gość
Huggies w biedronce i toujours w lidlu