Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don  Juan

Przestroga

Polecane posty

Gość Don  Juan

Myślicie że jesteście słabi w relacjach damsko-męskich ? Przeczytajcie to. 1. Pewnego dnia poznaje przypadkowo piękną nieznajomą. Cud dziewczyna pod każdym względem, wygląd, piękny uśmiech, inteligentna, jeszcze w moim typie. Dał bym bez wahania 10/10. 2. Spotykamy się raz w tygodniu na tak jakby kole zainteresowań. Trwa to jakiś 3 tyg, lekkie rozmowy, spojrzenia itp, raz ją nawet na przystanek odprowadziłem, zawsze była uśmiechniętą przy mnie i nawet lekko zakłopotana. 3. Później jedno spotkanie jej nie ma, wysłałem jej smsa i jest chora i ale i nie bardzo ma jak chodzić na koło ze względu na drugi kierunek. Ale za tydzień może jeszcze będzie. 4. Tydzień później na następnych zajęciach jednak przychodzi, cudna, wystrojona, umalowana - anioł. A JA NIC ! nie zagadałem, nie podszedłem mimo że patrzyła się z daleka dłużą chwilę, nie miałem odwagi, po prostu mnie onieśmieliła. 5. Próbowałem później umówić się na jakieś spotkanie przez smsa ale odmówiła znów z powodu innych zajęć...czuję teraz że wzięła mnie za jakiegoś palanta. Spotkałem ją już parę razy na uczelni - ten sam wydział. Ale tylko zimne spojrzenie i głowa w drugą stronę. Na koło już nie chodzi. A ja zostałem sam z tą świadomością że praktycznie nic nie zrobiłem, nawet nie spróbowałem. Szansa jedna na milion gdzie piękna dziewczyna sama zaczyna rozmowę a później jak zwykle wszystko trzeba spieprzyć. Proszę nie popełnijcie takiego błędu bo będziecie żałować i cierpieć !

Gość gość
A co ciebie tak onieśmieliło?

Gość gość
takich jak ty to ona moze miec na peczki i tak nie mialbys zadnych szans na nia, nie masz czego zalowac.

Gość lumka91
Taaaak i to jest wasz błąd! Zainteresowani wszystko ładnie pięknie i nagle stop,bo chłopaka onieśmieliłam! Wiem z własnego doświadczenia sama olałam takiego "amancika" !!!!!!!

Gość gość
co to za ocenianie 10/10 piszesz jak jakiś zidiociały gówniarz myślisz że kobiety też tak punktują facetów jak psy na wystawach ? debil

A czemu się poddałeś? Czemu się już zdyskwalifikowałeś? Mecz trwa tak długo jak długo są gracze.