Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokjaaa

Potrzebuję mądrych rad jestem bezrobotna i głupia bez szans na prace

Polecane posty

Gość Piotr Czyżyk
Hej, nie wiem, czy temat aktualny. Widziałem nawet, że ktoś Ci doradził filmy psycholog Wandy Wegener i miał rację. Miałem okazję z nią rozmawiać przez telefon i jest bardzo sympatyczną osobą. Jej filmy też "przemawiają". A co do rozmów kwalifikacyjnych - to nie kłam, nie warto. Oda razu wyczują, że nie jesteś uczciwa. Jeżeli natomiast proszą Cię o wymienienie swojej wady powiedz taką, którą możesz obrócić w zaletę. Powodzenia :).

Gość gość
Strasznie Ci współczuje. Wiem co to znaczy mieć alkoholika w domu. Na trzeźwo najlepszy tata pod słońcem, po pijaku najgorszy tyran i potwór jakiego znam. I choć minęło trochę czasu od wyprowadzki z "rodzinnego" domu o ile można go tak nazwać to nie umiałam sobie poradzić. Nie przeżyłam takiego piekła jak Ty, ale wiem, jak się czujesz przynajmniej w 1/100 tego, co opowiadasz. Poradniki tutaj nic nie dają - przeczytałam różnych, najróżniejszych nie tylko w polskim języku. Pojechałam na warsztaty za granicę Pani Wegener. Nie skutkowało od razu. Nie będę kłamać, że przyjechałam i zaczęłam się akceptować. Nie, tutaj po prostu trzeba czasu.

Gość gość
Autorko, jak z pracą? :)