Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowadgdfgdg

wolałabym tego nie wiedzieć

Polecane posty

Gość gosciowadgdfgdg

mój chlopak na początku mówił, że przede mną ponoc miał 7 partnerek seksualnych, a ja przed nim nikogo i tak jakoś boję się, że on mnie porównuje z innymi i myslę sobie, że skoro nie miałam żadnych doświadczeń to pewnie jestem cienka, raz nawet jak nie chciałam z połykiem to powiedział, ze inne połykały :O to było bardzo hamskie i wkurzył mnie tym. w sumie to trochę żałuję, ale jakoś nigdy nie spotkałam kogos odpowiedniego. a on jakiś czas temu powiedział, ze nie wie ile miał dziewczyn :O myślicie, ze kłamał z tą siódemką czy to chodzi ogólnie o wszystkie dziewczyny...?

Wybacz, ale nie jest to forum wróżkowe. Nie mamy pojęcia czy miał 7, 17,77 czy 177. Najważniejsze jest to że zmusza cię do czegoś. Jak ulegniesz raz, będzie cię zmuszał bardziej. Wtedy zatracisz siebie. Poczytaj i poćwicz asertywność. Seks ma być przyjemny dla obojga. Jeśli nie jest dla jednej ze stron to nie jest OKej.

Gość gosciowadgdfgdg
czasem się zastanawiałam skąd on miał tyle chętnych, bo nie jest jakims playboyem.

Zastanawiając się na jego byłymi, nad tym ile ich miał i co robił marnujesz czas. Czy bardziej cię interesuje przyszłość i jak z nim ci będzie czy ważniejsze jest ile miał kobiet? Nie cofaj się, przeszłość minęła.

Gość gosciowadgdfgdg
no tak, myślę o przyszłości, ale co jak nie będzie go satysfakcjonował seks ze mną? albo sie mną znudzi skoro był rozwiązły

Gość gość
zastanów się nie nad tym ile ma partnerek tylko w jakiej formie się do ciebie zwraca.... gdyby mnie jakikolwiek facet powiedział w łóżku że mam coś zrobić bo inne robiły to z miejsca bym go z łóżka wyrzuciła albo sama z niego uciekła i z pewnością byłby to ostatni raz gdy widział mnie w negliżu i w ogóle

Jeśli facet w związku włożył serce i coś czuje, to zostanie. Jeśli jest playboyem i lubi zaliczać i zdobywać kobiety zostawi cię. Czemu się obwiniasz? Jeszcze cię nie zostawił a już się obwiniasz? Wpędzisz się w depresję. Po co?

Gość gość
jesteś zakompleksiona i dajesz się poniżać i manipulować to że nie jesteś doświadczona to nie jest wada a jedynie atut atut którego ten burak nie potrafi nawet docenić w kochającym się związku partnerzy ,mogą się wzajemnie siebie uczyć ale kluczem do wszystkiego jest wzajemny szacunek przemyśl to byś następnym razem nie trafiła czasu z takim bucem