Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemoreleee

Wyjeżdżaliście gdzieś z gruoponem

Polecane posty

Gość trelemoreleee

Przychodzą mi na maila z grupona i okazika oferty. I przeglądam je, czasem są jakieś super fajne weekendy, ale wiadomo, to tylko reklama. Czy naprawdę tam za 200, 300 zł można wyjechać, czy to raczej jakieś naciąganie?

Gość gość
czy wogole ktos cos okazyjnie kupil z tymi gruponami ?

Gość trelemoreleee
moja koleżanka podobno zawsze sobie tipsy robi z gruponem ;P No, ale takie tipsy za stówkę, to jednak nie wyjazd za parę setek (a w sumie to nawet nie najgorsza ta wydana kasa, tylko wyjazd i na miejscu się okaże,że to porażka - chyba tego najbardziej się obawiam...)

Gość gość
Mój brat kiedyś gdzieś z rodziną pojechał i niby na miejscu ok, ale dojazd koszmarny był, przez jakąś rzeczkę która wylewała, w głuszy i potem od parkingu trzeba było iść jeszcze kawałek drogi do samego domku :o

Gość gość
korzystałam wielokrotnie od dentysty po wyjazdy do spa, pewnie miałam szczęscie, bo zawsze było supper

Gość gość
my byliśmy rok temu na wakacjach w Darłówku, kupionych właśnie na grouponie :) było super, pensjonat super z basenem i to za małe w miarę pieniądze, poza tym jeszcze kilka innych rzeczy kupiłam, na prezent mężowi kupiłam grę w paintboola

Gość gość
byliśmy fajna paczka wlasnie z gruoponu.nowy hotel,naprawde ciekawa okolica niedaleko Mikołajek.W normalnej cenie bym tam nie pojechała,bo wole leciec np. na kanary.Ale była okazja ,cena dobra,a i pogoda nam dopisała.Jesli hotel jest nowy to warto jechac

Gość gość
Ja z mężem byłam w tamtym roku w budapeszcie. W cenie grouponu był tylko hotel plus kolacja powitalna i śniadania My byliśmy zadowoleni. Hotel był na bardzo dobrym poziomie i w miarę blisko centrum więc przez cały pobyt samochód stał Generalnie i tak całe dnie spędziliśmy. Za normalną cenę nie było by nas stać w tamtym momencie a tak można było wyjechać Kupiłam też w tamtym roku sztuczną choinkę i jest tak piękna że wygląda jak zywa :) Fryzjera z groupona nie polecam

Gość Kasia0089
Ja byłam w tym roku w Kołobrzegu, w hotelu Marine. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, za niewielka cenę-zwłaszcza, że jechaliśmy z narzeczonym. Śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu szwedzkiego, jedzenia do bolu.. Warto skorzystac.

Gość mieszkam w kołobrzegu
bo marine to hotel na wysokim poziomie

Gość gość
Nie to nie ta ale też bardzo ładna. Moja to była jodła jakąś tam. Ma 3 kolory gałązek w dwóch odcieniach zieleni i do tego brązowe że wygląda jak prawdziwa Ale ta też śliczna choć ja proponuje poczekać do grudnia to może więcej ofert będzie A mąż już dzisiaj patrzył oferty sylwestrowe :)

Gość mieszkam w kołobrzegu
to chyba poczekam jeszcze i bede wypatrywala takiej jodly:)