Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

muszę się wyżalić bo mnie szlak trafia

Polecane posty

Gość gość

w szkole latała za moim mężem jedna dziewczyna. olał ją. 8 lat po ślubie spotkała go, zdobyła do niego numer i wydzwaniała. powiedział jej żeby przestała ale widzę jak podoba mu się to, że ona za nim tak lata. zrobił się zbyt pewny siebie, obrósł w piórka, pozwala sobie na więcej w stosunku do mnie. szlak mnie trafia. ta panna czasem nadal do niego pisze, on nie odpisuje. najchetniej sama bym jej powiedziała żeby spadała ale nie chcę się osmieszać. mój mąż nic nie robi bo jemu tak dobrze

Gość wyszlam za maz zaraz wracam
kto ci zrobil taka wode z mozgu dziecko?

Gość gość
czemu tak sądzisz? nie wyskakuję do Ciebie tylko naprawdę chce znać zdanie innych

Gość gość
zanim naprawdę trafi Cię SZLAG[tak to się pisze!], pomyśl, że ego mężczyzny rośnie, gdy może się komuś podobać, a najbardziej, jak zbiera komplementy nie zawsze zasłużone. żoną jest być trudno, ale najtrudniej jest mieć męża, którego bawią takie zaczepki. być może żoną nie będziesz, a mąż znajdzie sobie kochanki

Gość asddsa
Dziwisz mu się? Ty pewnie już tak nie zabiegasz o jego względy, więc poczuł miłą odmianę. Nie musi to od razu oznaczać zmiany stosunku czy uczucia do Ciebie. Mile połechtane ego rośnie. Sytuacja jest jaka jest, może warto również bardziej zabiegać o niego, żeby zobaczył, że w domu ma lepszą. Jak się będziesz ciskać, to nie poprawisz sytuacji.

Gość gość
Znajdz sobie kolege, ktory bedzie adorowal Ciebie. A tak na powaznie to po ile macie lat, i jak wyglada wasz zwiazek?

Autorko, mąż obrósł w piórka bo widzi, jak Ci na nim zależy. Jesteś zazdrosna - stąd Cię szlag trafia :-D Wystarczy porozmawiać z mężem i wyjaśnić jak bardzo Cię ta sytuacja denerwuje. Co znaczy: ona za nim lata?

Gość gość
"Sytuacja jest jaka jest, może warto również bardziej zabiegać o niego, żeby zobaczył, że w domu ma lepszą. Jak się będziesz ciskać, to nie poprawisz sytuacji." Ona ma zabiegać o niego :D o k****, świat się kończy. :D trzeba takiego faceta sobie brać, który owszem, cieszy się, że się podoba, ale umie dać do zrozumienia, że jest żonaty i dziewczyna ma się odczepić. Lepsza buhahah bo za nim lata. Kobieta z klasą :D