Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vkbkk

Czuje sie opetana

Polecane posty

Gość vkbkk

Przez rok bylam z facetem tylko dla seksu. Mam 27lat i pierwszy raz w zyciu spotkalam kogos kto mnie tak bardzo pociagal seksualnie. A niby nic ciekawego, kolezanki sie w glowe pukaly co ja w nim widze. Mi samej to trudno wytlumaczyc, duzo starszy, troche przy tuszy, ani bogaty ani zbyt inteligentny. On w pewnym momentcie chcial czegos wiecej, ja nie chcialam. Potem ja chcialam on nie chcial. Pozniej nasze drogi calkiem sie rozeszly i nie widujemy sie. Ale ja ciagle mysle o nim, wyobrazam sobie albo wspominam jak to robilismy, mam juz jakas paranoje na jego punkcie. Mam isc do lekarza czy egzorcysty?Kiedy mi to przejdzie

Gość gość
musisz jeszcze raz dać mu anusa i do Ciebie wróci

Gość gość
no bo go lofciasz jeszcze i nie możesz zapomnieć o nim...do czego tu egzorcysta ????

Gość gość
no bo go lofciasz jeszcze i nie możesz zapomnieć o nim...do czego tu egzorcysta ????

Gość Ściąganie szpilekiiiiiiiiiiii
Przyjdż do mnie zapomnisz o fagasie.Najpierw wylize ci stopki ,póxniej cipulinke a na końcu seks godzinny.Bez przerwy bedę w tobie i bedziesz mieć kilka orgazmów.No to jak?Zgadzasz sie ??Podaj mail i napisze to sie umówimy.Mam 30 lat.185 w kapeluszu i z gazeta pod nogami oraz wariata w spodniach.:)

Gość gość
Jak masz na imię skarbie bo byłem w takim dziwnym związku i może to ty?

Gość vkbkk
To nie moze byc milosc, nic mnie z nim nie laczylo, byl tylko sex. Chociaz po pewnym czasie zaczelam byc zazdrosna. Ale nie wyobrazam sobie z nim zycia, przyszlosci, to taki bawidamek i egoista.

Gość gość

Gość gość
Do wylofciania lofciania.

No tak co ludzie powiedzą a już koleżanki, to jest najważniejsze. :O Nie chcesz nie robisz i tego się trzymaj. Inaczej będziesz niewolnikiem. 😭 Grubasek strzelił focha, bo nie mógł trochę zaczekać, albo wyczuł ostatnią szansę, że ma jedyną okazję spać z osobą swojego życia, zanim kopnie go w du​pę, może dlatego tak spanikował...

I żadne egzorcyzmy, wystarczy że poczujesz się wartościową kobietą i nie obłąkaną przeszłością a dumnie patrzącą w przyszłości. :) Historia bowiem jest po to by uczyć, jakie popełniano błędy i jak skutecznie ich unikać. :) Oraz dodaje dumy, że robiliśmy, to co w danym momencie podpowiadało serce. :)

Gość gość
Moze sie seksuologa :D

Gość vkbkk
Jestem zdumiona tej antyindoktrynacji Nowego.Toż wzniósł sie na wyzyny intelektu :)Masz pysia koteczku 😘