Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

twarda macica

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny która z Was cierpiała na taka dolegliwość ? jaki to miało wpływ na przebieg Waszej ciąży? jestem w 14 tc i od ok 2 tyg zdiagnozowano u mnie tę przypadłość, biorę luteinę dopochwowo i nospę, ale niewiele to pomaga nawet po całonocnym wypoczynku mam brzuch twardy jak kamień, poza tym z dzidzią wszystko ok....pozdrawiam i proszę o odzew

ja jestem w 23 tc i też brzuch mi twardnieje ale ja dostałam magnez 1 tabletka dziennie a jak brzuch twardnieje to 3 dziennie

Gość gość
a to jakiś specjalny preparat z magnezem dla ciężarnych na receptę czy mogę sobie kupić pierwszy lepszy ? (najpierw zadzwonię do gin czy mam to brać) jestem przerażona, cały czas boje się o to maleństwo

Gość gość
ja bardzo często miałam twardy brzuch. Miałam zakaz dotykania i głaskania bo było jeszcze gorzej. Brałam na to magnez z b6 taki zwykły z apteki.

Gość gość
lepiej zadzwoń i zapytaj jaki masz brać i czy w ogóle możesz

Gość gość
nie martw sie, wszystko bedzie dobrze ;) urodzisz zdrowego maluszka ;) mialam cos podobnego, od pierwszych tyg ciazy przyjmowalam duphaston (do 7 miesiaca), scopolan(do 3 miesiaca) i nospe forte-praktycznie do konca ciazy, miałam brac ja, gdy tylko czulam, ze brzuch napinal sie (robil sie twardy) . Urodzilam zdrowego chłopca..

Gość gość
Nie zawsze jest dobrze, ja o mało nie urodziłam w 6 miesiącu. potem leżałam w szpitalu a i tak urodziłam przedwcześnie

Gość gość
powiedz lekarzowi że nospa nie działa może da coś silniejszego