Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklfdghjhgfd

DO osob które schudły badz chudna

Polecane posty

Gość fghjklfdghjhgfd

ak to zrobilyscie jak zmienilyscie sobie w glowie to zeby zmienic nawyki zywieniowe, wlaczylyscie do zycia sport.Co Was mobilizuje badz mobilizowalo do tego zeby zmeinic swoje zycie?

Ja schudla 35 kilogramow w pol roku. Moja motywacja bylo posiadanie dziecka. To zmienilo moj poglad na cale moje zycie, cwicze po 2 godziny dziennie. Bylam u dietetyka.

Gość gość
w miesiac 5 kg i chudne dalej. przez stres, jak sie stresuje malo jem i czesto sie wyprozniam. czuje, ze zmniejszyl mi sie zoladek bo jak jestem glodna niewiele zjem. nowa praca.

Gość gość
aha a przed tym rozne proby bezskuteczne byly :D

Gość Mariollla6
Miałam już dość kupowania duużych rzeczy, podczas gdy koleżanki brały i kupowały sobie ubrania z nr 34 - 36. Postanowiłam się ostro wziąć za siebie i dlatego zaczęłam spooro ćwiczyć sama w domu. Poszłam też do dietetyka, który ułożył mi specjalny jadłospis i na razie tego się trzymam. Do tego myślę dołączyć tabletki odchudzające (dokładnie takie - www.skracaj.com/ac81.html ), ponieważ chcę do świąt pozbyć się tej dwucyfrowej nadwagi. Mam nadzieję, że mi się to uda. I tego też wam życzę.

Gość bambaryłek
Najważniejsze są mądre wybory - pełnoiarniste pieczywo zamiast białej pompowanej 'gąbki", oleje bogate w omega-3 np. olej rzepakowy, zamiast smalcu czy masła, owoce zamiast batoników i tak dalej i tak dalej...