Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PENIO

Rozwrzeszczane bachory a ja się pytam gdzie babcia

Polecane posty

Gość PENIO

W sklepie czy gdzieś rozwrzeszczane bachory są bo: nie ma babci do pomocy! Ja się pytam gdzie te stare raszple teraz chodzą i co robią że wnuczkami się nie zajmują jak córki/synowe robią zakupy??

Gość olimpias
ze przepraszam bardzo jak?? babcie do pomocy??może jeszcze caly zastep opiekunek do pomocy??? hmm, a może to nie wina zadnych biednych babc tylko p*****lnietych mam które nie reagują na swoje rozwydzrzone bachory i sa jeszcze z tego dumnie ze ich dzieci sa "takie żywe"

Gość kwasne winogrona
babcia juz swoje wychowala o ile mnie pamiec nie myli :P

Gość gość
Babcie pracują... gdy babcia mojego syna przejdzie na emeryturę, on będzie miał jakieś 12-13 lat.

Gość PENIO
no pewnie że wina matek, walczą ze swoimi matkami / teściowymi bo kobiety nawzajm się dzisiaj zagryzają a te bachory by babcia mogła przypilnować. nowe pokolenie już nie będzie znało uczucia przywiązania do babci bo po prostu nie ma z nią kontaktu!! babcia się wnukami opiekować nie chce a matka nie daje

Gość PENIO
"a może to nie wina zadnych biednych babc tylko p*****lnietych mam które nie reagują na swoje rozwydzrzone bachory i sa jeszcze z tego dumnie ze ich dzieci sa "takie żywe" " BO DZIECKO MA BYĆ ŻYWE I DAĆ UJŚCIE SWOJEJ ENERGII A NIE BYĆ NON STOP KARCONE PRZEZ MATKĘ KTÓRA Z NIM NON STOP MUSI BYĆ?? więź z matkami takżę będzie choojowa przez to karcenie wspomnicie moje słowa nowe pokolenia będą upośledzone przez to, więzi społeczne są teraz słabe

Gość olimpias
tylko widzisz kiedy ty i ja byliśmy mali to zajmowala się nami babcia bo już była na emeryturze a teraz?? babcia musi j***c na emeryture jeszcze a nie się wnukami zajmować,

Gość magareta
Dzisiejsza "babcia" to teraz laska w dzinsach typu rurki a co druga ma młodszego kochanka więc nie ma czasu na... "rozwrzeszczane bach....-wnuczęta:)

Gość PENIO
niech dzieciak idzie z innymi gdzieś coś robić niech się rusza a nie posłusznie za rączkę i opiernicz za każdy przejaw życia w sklepie czy gdzieś, a babcia niech tylko patrzy z daleka jak się dzieci bawią niech za nimi nie lata więcej swobody dla dzieci!

Gość gość
K****, a co to babcia niewolnica czy niańka jakaś?! Może dla odmiany zapytać gdzie OJCIEC? O to nikt jakoś nie pyta, bo opieka nad dzieciątkami to zadanie kobiet przecież. No jak można o tym zapomnieć...