Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile mam jeszcze

ile mam jeszcze dawac

Polecane posty

Gość gość
Dobrze ktos napisał, ze przyszło własna matkę uczyć odpowiedzialności. Podobnie miałam ze swoją. Odcięlam sie, bo obwiniala mnie o wszystko, teraz mam spokój. Ona chce kontaktów, ale całe życie mnie psychicznie wykanczala a teraz tez by tak było, ze pożycz 10zl, daj na bilet, daj na tamto. Kobieta 44 lata a żyć nie potrafi

Gość gość
bo to są toksyczne kobiety i matki szukające zysku w kim popadnie aż się znajdzie naiwniak i zacznie dawać. Same z siebie nic nie dadzą ale z kogoś ciągną ile wlezie. Najlepiej nie dawać bo później się nie odczepi i jeszcze będzie winić wszystkich tylko nie siebie. Jak nie dasz to pomożesz bo będzie musiała sobie sama radzić a co dopiero będzie jak ty będziesz chciała założyć rodzinę swojemu dziecku odmówisz bo matka chce. Jak ja tyle czasu będziesz utrzymywać to po kilku latach będziesz miała dopiero przesrane bo już w ogóle się nie odczepi. Z czasem będzie tylko gorzej.

Gość gość
jak to "nie możesz jej powiedzieć że nie masz pieniędzy bo przecież pracujesz". sorry ona tez pracuje i jakoś wynika z tegoże nie ma. Ja mam 29 lat i sobie takiej sytuacji nie wyobrażam. POwiedz jej że nie masz na buty, na kurtkę na zimę i jaj jej dasz to boso będziesz chodzić. To jest jakis szok co piszesz, jaka wyrodna córka.Matka pasożyt i nieudacznika ty czujesz się winna???

Gość gość
Dziewczyno opamietaj się!!! Twoja matka ciebie wykorzystuje najnormalniej w świecie!!! I pisze to jako matka też studiującej córki...mimo tego,ze ledwie wizaze koniec z końcem..nieraz nie dwa brakuje mi na jedzenie.. TO JA Daje swojej córce pieniadze!!! Takie jest prawo!!! To ona powinna dawać tobie pieniądze. I skoncz z tym raz na zawsze! Obrazi się i jej przejdzie. Normalnie nie wierze w to..nie dosyć,ze tobie nie daje to jeszcze ciągnie kasę.. Ni nie poję

Gość gość
jezu mialam podobnie tyle ze chodzilo o matke meza.len,nierob,od 12 lat nic tylko jej zycie to fajki i komputer.kase ciagla od kogo mogla,najpierw od swoich chlopow potem od dzieci,zwlaszcza od mojego meza,on idiota moje wlasne pieniadze kazal jej dawac!skonczylo sie rozwodem i tym ze stracilam oszczednosci ale sie uwolnilam od patologii,ale sracilam wszystko

Gość gość
gnoj czekal z wyciagnieta lapa a wszyscy dawali,ja tez dawalam,zasponsorowalam remont bo mielismy tam mieszkac,potem nas wyrzucila bo znalazla nowego gacha,a po 3 tyg jak zamieszkalismy u mnie zaczelo sie na nowo-dajcie dajcie dajcie i on mnie wyzywal i zmuszal zebym gnojowi dawala.stracilam wszystko ale nie musze utrzymywac gnoja

Gość gość
dodam ze jak tu o tym kiedys pisalam zostalam zwyzywana i napisano mi ze syn ma obowiazek matke utrzymywac i ze ja nie mam prawa sie odzywac i mam dawac(pozniej sie okazalo ze to pisaly prukwy po 50 pewnie takie jak ona)ech

Gość gość
O kurde! To tez niezła sytuacja.. Dobrze ze sie uwolniony, a jak on to argumentował, ze masz dać bo co?

Gość gość
''bo trzeba pomóc'',a jak mowilam ze to nie pomoc tylko nieustanny sponsoring,ze tyle dalam i nie chce wiecej tracic,ze chce cos miec,zasponsorowalam remont kupowalam zarcie jak tam siedzielismy ciagle,stracialm oszczednosci i teraz chce cos odlozyc darł sie ze to jego matka,mówił ze jestem s*********m ktory nie zna zycia,pijany jezdzil do mamusi z papierosami.nasze malzenstwo trwało pare miesiecy,wiem ze nie powinno do niego w ogole dojsc bo widzialam co sie dzieje ale bylam zakochana jak glupia.i teraz mam.ale nie musze przynajmniej utrzymywac starej p***y