Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna_depresja

Ojciec zdradza Mamę po 25 latach

Polecane posty

Gość jesienna_depresja

Witajcie! Zanim posypią się jakieś hejty, proszę wysłuchajcie mnie, nie mam z kim o tym porozmawiać. Ostatnio odkryłam, że mój Ojciec zdradza Mamę (przez przypadek widziałam Jego wiadomości mailowe)...Jestem załamana. Któregoś wieczoru spędzaliśmy miło czas, starałam się nie myśleć o tych mailach i nagle zaczął dzwonić telefon do Ojca (odrzucał), w końcu zadzwonił stacjonarny-odebrałam i dzwoniła jakaś kobieta. Ojciec zrobił się czerwony i odszedł od stołu. W domu panuje chora atmosfera, rodzice kłócą się o byle co i to zawsze Ojciec szuka "zaczepki". Co mam robić? Pomóżcie.

Gość gość
pogadaj z ojcem sama ,bezpośrednio ,twardo ,wysłuchaj go to

Gość gość
Daj mu spokoj, ma prawo do milosci. Pewnie matka jest cienka w lozku

Gość gość
Jestes juz duza i to nie twoja sprawa

Gość gość
mój ojciec ,jak próbował rozmawiać,to powiedizla mi ,ze to nie moja sprawa i w sumie miał racje , teraz od 10 lat ma druga zone, i J amm sieotre przyrodnia , w sumie nie jest az tka źle ,zycie.

Gość jesienna_depresja
Nie mogę tego zostawić w spokoju, męczy mnie to wszystko...To obrzydliwe. Nie mogę na Niego patrzeć, jest dla mnie nikim. Jest śmieciem, miał po prostu za dobrze z moją Mamą (cierpliwa, zakochana, dobra kobieta)...Faceci to gnoje. Na czele z NIM!!!!

Gość gość
zbieraj wszystkie dowody, maile, zdjecia numery tel, dorwij ta babe, zastrasz i zmus do zeznac, zalozcie sprawe rozwodowa z orzeczeniem o winie, w******e starego na zbity pysk, niech go kochanica przygarnie jako bezdomnego:D pomoz matce!!!

Gość jesienna_depresja
Tak bym zrobiła, najchętniej bym go puściła z torbami, tym bardziej, że to pasożyt, za wszystko płaci moja mama, a ten gnój tego nie docenia, zawsze jest źle, pewnie trzyma kasę na koncie dla tej szmaty i na Ich wypady do hoteli. Śmieć i tyle. Nic nie znaczący.

Gość gość
Glupia coreczka, jeszcze zacznij razem z matka go szantazowac. Nie twoja sprawa

Gość gość
uuuu mój nie jest pasożytem,pasozyta trzeba pogonić!!!

Gość jesienna_depresja
Moja mama jest nadal zakochana, dziecięco naiwna i nie skłonna do szantażu...Skoro ja jestem Twoim zdaniem głupia, to kim on jest?? A sprawa jest moja, bo należę do tej rodziny, a mam jeszcze młodsze rodzeństwo, które potrzebuje normalnej, zdrowej atmosfery w domu.

Gość gość
biedna twoja mama:(:(:( jestes chyba jedyna jej bliska osoba teraz, wesprzyj ja troche, niech wie ze ma kogos:( nigdy nie zrozumiem, czemu ludzie potrafia byc dla sibie tacy podli to straszne:( i to jeszcze dla tych, ktorzy powinni byc nam najblizsi, to straszne:(:(:(

Gość gość
jam mam tak samo tylko to żona mnie zdradza po 23 latach.Teraz ja zbieram dowody emaile treść wiadomości z kochankami (tak zba mnoga) czas to rozegrać na zimno już się stresowalem starczy tego teraz ja to rozegram po swojemu .

Gość gość
Wyobraz sobie ze spotykasz sie z chlopakiem a twoj ojciec wpieprza sie w twoje zycie

Gość jesienna_depresja
Mam 23 lata, nie muszę już odrabiać lekcji. Wspieram Mamę, jak tylko potrafię, jest naprawdę piękną, mądrą kobietą...Nieraz ludzie na różnych imprezach gratulowali Ojcu, że ma taką wspaniałą żonę. Widać, jak to docenił...Jest mi z tym wszystkim źle, bo nie wiem jak On tak może. Funkcjonuje jak gdyby nigdy nic i jeszcze się na Nią codziennie wydziera, a to obiad nie taki, a to koszula nie ta wyprasowana. Masakra.

Gość gość
mowie ci zbieraj dowody, bo jeszcze bedziecie musieliu mieszkanie zamieniac na mniejsze, i sie wyprowadzac razem z matka po rozwodzie, bo dziad bedzie musial gdzies z kocxhanica zamieszkac:O

Gość gość
23 lata, stara kopa, juz powinnas mieszkac osobno ale jak widac jestes niedojrzala i dziecieco naiwna jak matka. Jestescie dorosli i Ojciec ma prawo was zostawic i cieszyc sie reszta zycia

Gość jesienna_depresja
Muszę chyba porozmawiać z Mamą...za bardzo mnie to wszystko męczy. Boję się tej rozmowy, ale lepiej żeby znała prawdę. On się nigdy nie zmieni, zawsze będzie takim chamem, który będzie Ją zdradzał na prawo i lewo, a Ją miał za nic.

Ja bym powiedział tak "Tato, czy nie czas powiedzieć Mamie? Jestem już dorosły, zrozumiem".

Gość gość
Poswiecil zycie dla was, nie zapominaj, a ty jestes jakas przewrazliwiona jakby conajmniej granat spadl na wasz dom

Gość jesienna_depresja
Wyobraź sobie, że mieszkam sama, studiuję i pracuję, jestem w domu co drugi weekend. Nie znasz-nie oceniaj. Idiota/idiotka. Po drugie, po co przyrzekał Matce wierność, skoro ma teraz prawo do cieszenia się resztą życia z kimś innym? Mógł zostać sobie singlem i łapać HIV i rzeżączkę. J**AKA!

Gość jesienna_depresja
Co poświęcił? Życie? dobre sobie! Całe życie to On miał pretensje i wszyscy musieliśmy stawać na baczność jak wracał z pracy. Nigdy nie było kolorowo, ale były też piękne chwile. Nie rozumiem Go, kryzys wieku średniego dał o sobie znać.

Gość gość
Jestes niezyciowa i dziecieco naiwna.

Gość gość
Wszystko w zyciu sie zmienia, pogodz sie z tym.

Gość jesienna_depresja
Może i tak, ale ja tak tego nie zostawię. Nienawidzę Go i zrobię wszystko żeby cierpiał.

Gość gość
Zapierdzielal na ciebie 20 lat w pracy, flaki sobie wypruwal zebys miala co jesc i gdzie mieszkac

Gość gość
Taka córka dla matki to skarb i masz rację nie jest to normalna sytuacja a taki gnojek jak ma lafiryndę to zawsze będzie szukał usprawiedliwienia dla swojej podłości i szukał złego w żonie to gnida nie człowiek.Z mojego doświadczenia wiem ,że to boli jak cholera ale lepiej takiego wrzoda się pozbyć bo taki potrafi zniszczyć zdrowie mamy a na to Twoja mama nie zsługuje.Ja kiedyś byłam taka jak Twoja mama za dobra dla k****arza i po 3o latach złapałam łajzę w nerwach wyprowadziłam się a dziś mija 5 lat a ja już teraz wiem ,że to była najlepsza decyzja .Dziś sama nie rozumiem jak mogłam być tak głupia i zawsze broniłam gnojka ,u Ciebie może być też ,że mama będzie go broniła .Dobrze ktoś napisał dowody ,zbieraj dowody i koniecznie rowód z jego winy ,jeśli mama się zdecyduje ,chyba nie bedzie pracowała na d****i męża ,może delikatnie porozmawiaj o jego zachowaniu ,wybadaj co myśli.,pozdrawiam.

Gość gość
moze twoja mama wie, ze on ja zdradza, ale tylko udaje, zeby rodzina jej sie nie rozspadla... ja otwarcie spytalabym sie ojca co za laputita do niego wydzwania i czy mama o tym wie?