Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moiiiiimooooo

Imię męskie na literę M

Polecane posty

Gość moiiiiimooooo

Witam. Zwracam się z uprzejmą prośbą o małą pomoc..już wyszukuje od dluzszego czasu imion meskich na M...a Na tę litere musi byc koniecznie,, za ponad 2 miesiace na swait przychodzi moj drugi synek... Pierwszy to Mikołaj...I Ja i Mąż posaidamy imię na magiczną literę "M"... i chcielibysmy jednak zatrzymać te literę dla drugiego potomka... Najchetniej dałabym na imię Mieszko..ale mieszkamy w Szwecji..a tutaj to imie po prostu nie przejdize...znieksztalcane by bylo na kazdym kroku..;/ Także prosba do Was...piszcie wszystkie imiona męskie na "M".jakie kiedykowliek uslyszeliscie, jakie znacie...będę naprawdę wdzieczna.... a nóż ktoś napiszę takie imie, które mnie zachwyci i powiem, " tak to te imię":)... pozdrawiam serdecznie...:)

Gość gość
mikolaqj, maksymilian, michal, marcel,

Gość moiiiiimooooo
Oo...dzieki za zainteresowanie tematem..Mateusz mis ie podoba bardzo..ale juz tak siostrzencowi dalam na imie:) Mikołaja mam:) Marcel..jakoś tak myślę i myślę właśnie nad tym imieniem...a moze jakieś ładne zagraniczne imiona?...

Gość gość
Marcin, zawsze mi się podobało, i jego internacjonalistyczna wersja Martin, łatwa w każdym języku. W szkole miałam kolegę Marcina, bardzo mi się podobał (ja jemu też ale za późno mi to powiedział) :D

Gość gość
Mariusz, Miłosz, Marcin

Gość gość
Marcin, Maciej, Marek

Gość gość
a Mikołaj wam w szwecji przeszedł?

Gość gość
my też mamy z mężem imiona na M. córce dalismy Maria, a dla syna zero pomysłu. Michał by przeszedł ale tak ma moj brat a mąz to Maciek. Marcin to moj kuzyn, inne mi nie podchodza :(

Gość gość
Mahomet albo inny Mohamed, teraz wszędzie na czasie.

Gość gość
haha:) jakbym o sobie czytała:D Też mam tak samo, 2ch synkow, pierwszego mikołaja i nasze imiona są na M. Ale nie znalezlismy dla drugiego syna ładnego imienia na M które nie występowałoby w rodzinie już, wiec zdecydowaliśmy się na inne imię. Jeśli nie mieszkacie w Pl to moze cos uniwersalnego? Michał, Marek, Maciej, Maksymilian, Mateusz. Nam podobalo się najbardziej Miłosz, ale w bardzo bliskiej rodzinie było już.

Gość moiiiiimooooo
Mikołaj urodził się w Pl i wtedy nie myślelismy o przeprowadzce do Szwecji..;p No u mnie tez wszsytkie imiona pozajmowane..mąż to Michał...Maciej mi się nawet podoba..ale z drugiej strony kojarzy mi się z Maćkiem z klanu.i jakos nie moge przestac myslec o tym... Marcel...jedynie to imie jakos mnie przekonuje...ale jakos tak...mam mieszane uczucia....bo podoba mi się bardzo....ale w rodzinie juz mialam Marcelka...który neistety zmarł...to było kupe lat temu..i nawet konataktu zbytnio nie mam z tą rodziną...ale jakos tak..się boje...chociaz bardzo mi się podoba...

Gość gość
Marcel? daj spokój :/ wieśniackie imię, trochę zajeżdzające tandetą.

Gość gość
dajcie mu Martin, no chyba że macie zamiar wracac do Polski

Gość gość
jak to Szwecja to tylko i wyłącznie muhammad i przy okazji konwertnąc na islam, przynajmniej go w szkole nie będą gnoić.

Gość gość
Marc, Marco, Michael, Menderes :D

Gość gość
Maksymilian, mateusz

Gość gość
A chcecie polskie czy Szwedzkie? Bo jak tam zostajecie to daj lokalne, np. Mans (czyt. Mons, bo tak jest a z kółkiem) Måns

Gość gość
Albo Maximilian tak jak ma syn Zlatana. Może być też zapisywane Maksymilian