Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciężki przypadek

Polecane posty

Gość gość

zaczął się II trymestr a z nim MIAŁA nastąpić poprawa samopoczucia, tymczasem u mnie jest gorzej ! w pierwszym trym muliło mnie 24h ale wymiotowałam 3 razy, w tym tyg wymiotuje dzień w dzień a raczej noc w noc bo to zawsze jest ok 2 w nocy, właśnie oderwałam się od klopa, nie mogę jeść, nie mam absolutnie na NIC apetytu, nie ma takiej potrawy kt chciałabym zjeść ;/ boje się o to maleństwo

Gość gość
O dziecko sie nie martw wszystko bierze z twojego organizmu, tobie zabraknie ale jemu nie. ja ostatni dzien i noc zygalam jak kot do tego rozwolnienie i tak sie zakonczyly nudnosci. pij duzo bo odwodnienie nie jest bezpieczne

Gość gość
znalam dziewczyny ktore do konca ciazy wymiotowaly ale dzieci sa zdrowe.na pewno jest ciezko bo ty tez jestes slaba jak nie masz apetytu.sprobuj chociaz jakies chrupki albo sucharki no i pij oczywiscie duzo i lykaj witaminki;).ja tez jestem w 2 trymestrze i ostatnio ciagle bylam chora.mialam wlasnie apetyt na rozne rzeczy ale wogole nie czulam smakow ani zapachow;(pozdrwiam trzymaj sie cieplutko