Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

L 4 w ciąży

Polecane posty

Gość gość
sama sobie opinię wystawiłaś :-D

Gość gość
ja jestem dzieciata na wychopwawczym i nie zamienilabym tego pieknego okresu w naszym zyciu na powrot do pracy. Nie marze o robocie kosztem mojego dzieciatka.

Gość gość
Opieka nad dzieckiem malym, czyli urlop wychowawczy, a L-4 w ciazy to nie to samo. L-4 w ciazy to opieka nad sama soba ciezko "chora" na wymioty humory, hormony ciezarna ZALOSNE

Gość gość
żałosne rozlazłe leniwe krowy :-D

rozumiem, jeżeli to praca w ciężkich warunkach, jedna Pani tu napisała, że cały czas stoi w pracy - to jest zrozumiałe, ale kobiety, które pracują w biurze? To nie chodzi o to, że pracodawca za Was nie płaci, tylko o to, że kobiety, które tak szybko przechodza na L4 od tak, robią zły PR innym kobietą, pracodawca traci pracownika na prawie 2 lata, musi w kogoś innego inwestować swój czas. Później krzywo się patrzy na kobiety, ale też nie wiem jak można wysiedzieć tak długo w domu ;D. Ogólnie lubię prowadzić konwersacje nie tylko o kupkach, pieluszkach, mleku itp ;) więc jestem z tych kobiet, pracujących prawie do samego końca, a i partner dzieli się ze mną URLOPEM RODZICIELSKIM(niestety wiele rodzin/par/kobiet) o tym zapomina ;).

Gość gość
nie życzę wam tego, ale po macierzyńskim będziecie plakały, ze wasze stanowisko jakims cudem zostalo zlikwidowane a po 3 mies przywrócone...

Gość gość
gość z 10;29 a nie widzisz, ze to sarkazm? no chyba nie, i tak funkcjonujecie w życiu, bez rozumu współczuję

Gość gość
zal wam d**e sciska ze mozna posiedziec w domu i w spokoju , bez stresu czekac na poród?? boli was to ze to jest 100% platne?? Nie wyzywaj od leniwych zazdrosny szczurze!!! Ja miałam parszywego pracodawcę i nie mogłam sobie pozwolic na stresy w pracy wiec poszłam na L4 a potem i tak musialam w lozku spedzic ostatnie 3 miesiace i żażywać tabsy by szybciej nie urodzić

Gość gość
Ana Luzia!! KOBIETĄ??? dziecko wróć do szkoły a nie pisz mi tu o pracy w biurze. Praca w biurze też jest ciężka jak się non stop siedzi!!

Gość gość
tak cięzka jest papierkowa praca w biurze że normalnie d**ę urywa :-D

Gość gość
parac w biurze nie jest cieżka, ale to jest praca umysłowa i nie polega ona tylko na siedzeniu na d***e, ale również na wysileniu często dużym swego mózgu czasem lepiej sie fizycznie napracowac niż wychodzic z pracy w biurze z boląca głową ale jak ktos był tylko robolem całe życie to co moze o tym wiedziec?

Gość gość
dla kregoslupa tepaku!

Gość gość
Chyba jestes durna ze zazdroszcze Ci tego ze jestes tak durna ze siedzisz na L-4 w ciazy. Tez jestem w ciazy i PRACUJE moge isc na L-4. Gin mi sam powiedzial ze kiedy chce to mi da. Tylko on tez jest zdania ze to wcale dobre nie jest siedzenie z dupa w ciazy oczywiscie ja mam wszytko ok -morfolgia i zadnych zagrozen. Ja Ci wsplczuje Twojej glupoty, bo ja pozstawie po sobie dobry obraz ze jestem pracowita i mnie nie zwolnia (prezes sam powiedzial ze miejsce dla mnie bedzie czekalo po macierzynskim) a Ty glupi zeby w sciane jak Cie zwolnia. Ja mysle przyszlosciowo a Ty tylko o tym zeby z dlugiego platego urlopu skorzystac BO CI SIE NALEZY.

Gość gość
i dokladnie trzeba sie nierzadko naglowkowac, patrzec w papiery calymi dniami od czego boli łeb i oczy, o kregoslupie nie wspomne

Gość gość
tępak to twoja stara że takiego debila urodziła

Gość gość
ja mam głowę ale jak ty masz łeb to współczuję i że cie ten łeb boli... to rzeczywiście na łeb na L4

Gość gość
tos mi dowaliła. jasne , że zazdrościsz a łazisz do roboty bo jestes zwyklym robolem ktorego mogą za L4 zwolnic. Zwyczajnie boisz sie o swoja d**e bo jestes tak beznadziejna w robocie ze od razu ciebie zwolnia:)))

Gość gość
o jak sie oburzyly biedne ciarachy co to zapieprzac muszą bo sa tak zalosne ze nie beda potrafily utrzymac sie w pracy buahahahah. Korzystam z tego co mi życie daje i g***o wam do tego czy siedze na L4 czy nie . Cieniaski z was:P Tyle w temacie bo nie zamierzam dyskutowac z dnem:)

Gość gość
ona przynajmniej nie będzie latała po opiekach i żebrała o zapomogi leniwa kretynko, pracuje między ludzmi a ty tylko siedz i żryj w tej swojej ciąży

Gość gość
dno to teraz siedzi pod opieką społeczną i żebrze o zasiłki hehehee to jest dopiero wstyd tak się upokarzać ale do roboty nie iść

Gość gość
ile w was biedaki złości , zawiści i doskonale wiecie jak wyglada moje zycie. I nie zdziwcie sie, że te z korzystające z opieki maja lepiej niż te ktore rypią od rana do nocy za marne grosze buahah. Wstyd to nei szanowac siebie i byc parobkiem na uslugach niewolniczych swego pana dyrektora

Gość gość
poza tym ciarachu, siedziałam w ciązy i nie żarłam w niej. Jestem fajna szczupła i nadal mam pracę. Zalosne kwoki hihihi

Gość gość
Wy jestescie dnem i swoimi wypowiedziami dajcie tylko temu przyklad. Wlasnie nazwalyscie swoje matki, babki robolami bo one pracowaly do dnia porodu. Gratulacje okazalyscie im pelen szacunek. Zrozumcie to Wy jestescie NIENORMALNE i leniwie a nie reszta normalnych kobiet. Ta jak jest napisane w powyzszych postach na zachodzie w UK, USA kobiety tez pracuja nada do dnia porodu. My pracujace ciezarne jestesmy po prostu AMBTNE, i naszym celem nie jest bycie glupia kura domowa.

Gość gość
widze jak mają lżej, co rok to prorok nogi rozładają a potem lecą się upokarzać dla 300 zł zapomogi. Chodzą powycierane zaniedbane z byle jakimi wózkami. Bujają się tramwajami bo nigdy na samochód choćby najtańszy nie będzie ich stać. Dzieciami w rzeczach z rynku. Rzeczywiście zazdroszczę.:-D Szmaciarstwem żebrzącym wszak zaszczyt być

Gość gość
o tak jestes AMBTNA. a ja mam rozum i korzystam z tego co daje mi zycie. Ulatwiam je sobie anie robie do upieprzonej smierci:P Wy sie urabiajcie a innym dajcie odpoczywac. Nie macie wyjscia jak sie uwalac po lokcie to robcie to ale nie pod plaszczykiem "AMBTNOSCI" buAHAH

Gość gość
ambitnie co miesiąc latać do opieki, przedtsatwiać rachunki, ambitnie przyłazi ci raz w miesiącu baba do domu na wywiad środowiskowy. Ambitnie robi wywiad po rodzinie czy inny nie może ci pomóc bo jesteś niedorajda życiowa i leser. :-D :-D

Gość gość
o tak bo bycie kura domowa to głupota. wole nia byc niz uwalac sie po lokcie za grosze w imię czego?? buiahahah zalosne jestescie durne babska.

Gość gość
LEPIEJ LAZIC DO OPIEKI I MIĘC WIECEJ KASY NIZ WY UWALAjąc się maksymalnie za grosze. Zalisko wam dupska sciska:))

Gość gość
no ja zarabiam 2,5 tys na ręke za 5h dziennie a ty ile masz z tej swojej opieki? hahahah

Gość gość
No na bank Ty jestes ambitna, bo siedzisz z dupa i ogladasz seriale od rana do nocy. I Twoje matki i babki tez sie urabialy po lokcie i jakos dawaly rade. To z Ciebie taka niedojda zyciowa i sierota to jak Ty chcesz sobie z niemowlakiem poradzic zalosna babo. TEZ WEZ L-4 nad opieke nad niemowalkiem, bo to jeszcze wkieksze urabianie sie. Praca to tylko 8 godz. A tu 24 na dobe no Ty to powinnasjuz szukac juz pomocy i zastepstwa na nastepne 18 lat HAHAHA.