Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaakka

On pisze z innymi o seksie

Polecane posty

Gość Aniaakka
Nie wiem w jaki sposób on myśli, skoro wie jak to rani a dalej robi to samo.

Gość gość
Kobieto ale to twój ruch teraz, sama utrzymujesz ten ból w sobie. Odebrałaś mu możliwość zrobienia tego uczciwie i wymagasz niemożliwego. Tak to go zamęczysz na bank. Wróć do punktu wyjścia i jeszcze raz rozmowa tylko inaczej. W taki sposób co teraz, ze on taki niedobry to nic nie zmienisz. Wymagasz od kogoś, a to w związku z tym ze z tobą się nie mógł dogadać tak się zaczęło. Nigdy z tego nie zrezygnuje bo nie ma jak. Chcesz, zeby zrobił to tylko po to, zeby załagodzić twój ból bez zrozumienia, bez prawdzwej checi gadania już tylko z tobą o tym. To bedzie się potem krył po kkatach, jeszcze gorzej bedzie jezuu Bo Ty masz klucz a kazesz mu drzwi otwierać i mówisz ze on zły bo nie potrafi. Maskra

Dobra a teraz serio bo widzę, że p***b wciąż pisze. ­ Gościu jest nieuczciwy wobec Ciebie autorko, ma Cię w d***e innymi słowy. Kochasz go itd od Ciebie zalezy decyzja czy mimo wszystko spróbujesz nad związkiem popracować (ale ostro byś musiała wziąć go w obroty i mieć mnóstwo stanowczości), czy masz na to siłę, czy narzeczonego poślesz na drzewo. A p********iem tego faceta się nie przejmuj, żałośni ludzie zrzucają odpowiedzialność za swoje czyny na innych i kreują się na wieczne ofiary. A takimi nie warto się przejmować.

Gość gość
p********z jak potłuczona, przecież ona własnie to robiła zwyczajnie zabroniła mu tego.To ma taki efekt jaki ma. Teraz zrobi to bardziej konkretnie i pa po związku tyle, ze jeszcze szybciej. A tak jak piszę to jest szansa na odwrócenie tego w normalny sposób, a nie jak na froncie. Tu nikt nie zrzuca na nia odpowiedzialności bo on nawet o tym jeszcze nie wie kobieto. Twoje metody to chyba babcine jeszcze nie ?

Gość żelek in orange
ja mam tylko jedno pytanie: po co jeszcze z nim jesteś? :o

"p********z jak potłuczona, przecież ona własnie to robiła zwyczajnie zabroniła mu tego.To ma taki efekt jaki ma. Teraz zrobi to bardziej konkretnie i pa po związku tyle, ze jeszcze szybciej. A tak jak piszę to jest szansa na odwrócenie tego w normalny sposób, a nie jak na froncie. Tu nikt nie zrzuca na nia odpowiedzialności bo on nawet o tym jeszcze nie wie kobieto. Twoje metody to chyba babcine jeszcze nie ?" Miałeś się z nami pożegnać? I co? To, że jesteś żenującym człowieczkiem który za nic nie bierze odpowiedzialności tylko szuka winy w każdym wokoło nie oznacza, że inni ludzie (i mężczyźni i kobiety) nie potrafią walczyć, brać odpowiedzialności za swoje postępowanie, zamiast iść na łatwiznę. Ty masz swoją prawdę, ja swoją, więc z łaski swojej nie czyń z siebie boga wszechwiedzącego.

Gość gość
nie czynie z siebie boga, tylko podsuwam rozwiązanie którego Ty nie rozumiesz, na to nic nie poradzę. Jeśli ktos ma inne rozwiązanie to juz źle tak ? Moje zadziała, a twoje jest tylko wszystkim znane i nic więcej. Dlatego pewnie wszyscy przyznaja Ci racje. Ok jak chcecie przecież mi nie zależy na tym pisze tak po prostu bo znam taki przypadek i już. Twoje metody doprowadziły do rozpadu, dlatego piszę inne rozwiązanie. Wybór nalezy do niej.

GDZIE masz dowody, że nie było normalnych rozmów? SKĄD wiesz jaką osobą jest autorka? SKĄD wiesz, że wybaczanie zdrady pomoże? Bo znasz jeden jedyny taki przypadek:D A gdzie GODNOŚĆ i SZACUNEK do samego siebie? Ważniejsze jest upodlenie siebie byle facetowi tyłka nadstawić i nas nie zdradził?:D No to widać masz inne priorytety i pewnych rzeczy nie pojmujesz. Ja nie musze traktować mojego partnera jak niepełnosprawnego umysłowo który nie wie co robi, ani on mnie w taki sposób nie traktuje. I jakoś jesteśmy w stanie przestrzegać zasad i nikt nie szuka przygód. Po prostu kwestia dojrzałosci. ­ I jeśli facet nie potrafi powiedzieć "chce mi się tego i tego" (autorka nie powiedziała by przejawiał takie chęci) tylko leci na czata tylko leci na czata to jest frajerem.

Gość gość
Dowodem na to, ze nie było konkretnych rozmów jest to, ze ucieka gadać z lakami dalej. Ja nie pisałem , żeby wybaczyć zdradę, nie o to tez tutaj chodzi. Faceci często tak mają, ze próbują rozmawiać, ale partnerka nie daje takiej możliwości i facet musi odpuścić. Tego nie wiemy jak te rozmowy wyglądały, na pewno w tym przypadku nic nie dały. Ty masz może inne podejście i potraficie rozmawiać. Brakiem szacunku jest też pozostawienie niedopowiedzeń. Tutaj widać, ze tak się stało. Facet może jest pełnosprawny umysłowo, ale nie dogadali się. Rozmawiałem kiedyś z kobietą i o swoich preferencjach w luźnym związku i w pewnym momencie widać, ze to nie to i odpuszczasz bo po co. Z inna o tym samym idealnie. Powinna wysłuchać, bo wydaje mi się ze w jakis sposób zablokowała go. Bo juz z nia nie rozmawia o tym. To nie chodzi tutaj o szacunek tylko nie trzymanie w wiezieniu naturalnych indywidualnych potrzeb. To sie zawsze zemsci. Dojrzałosć to rozmowa, wy to macie, oni nie. Nie wierzę, ze rozmawiają do końca o tych sprawach skoro jej ucieka. zresztą róbcie jak chcecie.

Gość gość
A kto powiedział, że on te narzeczoną kocha? Nikt, nie? On tego tez nie powiedział

Gość gość
Facet, co z ciebie za p***b. Bardzo nam przykro, że coś ci się przykrego w zyciu przydarzyło, kobieta nie dawała d**y tyle razy ile chciałeś i tak jak chciałeś i do tego jeszcze nie chciała o tym rozmawiać. Kondolencje. Ale ta twoja seksulana trauma tak ci się na mózg rzuciła, że nie rozumiesz co czytać. TO NIE JEST TWOJA SYTUACJA, jasne? A teraz z********a, umyj ząbki i spadaj spać.

Gość gość
nie no jak nie kocha to kop w d**ę. Jeśli kocha to sie trochę pogubił i tyle. Niech rozmawiają, ale bez takich nakazów, zakazów tylko niech dojdą do sedna sprawy w końcu.

Gość gość
Niezły frustrat się przywalił do tego topiku.

Gość gość
Koleś, nie pojmujesz, że jemu ta du pa się znudziła i chce zanurzyć gdzie indziej? Takie trudne do ogarnięcia?

Gość gość
Spadaj chłopcze spać, bo faktycznie piszesz o własnych frustracjach i nic tu po tobie.

Gość gość
ja mam akurat bardzo udane, zycie seksualne hehe, wiec bujaj sie na drzewo. Każdy pisze co chce. Jaka urażona. Tragedia z takimi babami.

Gość gość
Autorko, to jest proste jak drut. Twój facet to typ d****arza. Musi zamoczyć gdzie indziej. Niestety, tego nie zmienisz. Wyjdziesz za niego i co? Będzie umawiał się z laskami z sieci albo jeździł do agencji. Niestety, udajesz że nie rozumiesz, w co wchodzisz.

Gość gość
Chłopcze, nie kłam. Napisałeś już do tej pory za dużo. Naprawdę bardzo nam przykro z powodu twojego wacusia, ale to twoja sprawa. Od autorki i tego topiku się odwal.

Gość gość
Jak ma takie bardzo udane to pożycie, to skąd ten ton eksperta od spraw nieudanych? Żałosnyś, faceciku, tak jak i twoje porady.

Gość gość
dobra niech go rzuci, postawi warunki jak nie to pa. Macie rację z głupimi nie ma sensu rozmawiać. Dobranoc siedźcie na kafe i mażcie o przydupasach i tak wam pójdą bokiem z takim podejściem.

Gość Aniaakka
Miedzy nami w seksie dobrze sie zawsze ukladalo, ale czasami nie mial po prostu na to ochoty. On nie jest typem jakiegos macho, zwyczajny niesmialy chlopak. I to mnie dziwi, bo to co mi zrobil w ogole do niego nie pasuje, do jego charakteru itp. Mowi, ze mnie kocha, ale pisze wirtualnie z innymi o seksie. Więc?

Gość gość
czegos mu brakuje?

Ja kiedys miałem dziewczynę w realu i "żonę" w grze :D zazwyczaj to co jest w necie zostaje w necie, chyba że szuka się na poważnie podajac swoje dane itd.

Gość gość
mi facet po 3 miesc podal swoje wszystkie dane, jest do tego zonaty

Gość gość
Waszym zdaniem to normalne zachowanie?

Normalne? Chyba niekoniecznie, Twój.facet to mocny perwers gustujacy w dominacji i pewnie bdsm dlatego woli pogadać przez neta niż z Tobą.

Gość gość
czemu perwers? chyba nie zrozumiales, on jest zoaty i piszemy tylko

Gość Aniaakka
Z tych rozmow wlasnie wynika typowa dominacja, zwraca sie do tych kobiet: "czy zostaniesz moją suczką?", itp. Dlaczego on mi to robi??

On Ci jeszcze nic nie robi, uskutecznia swoje fantazje w necie. Widzi że Ty się nie dasz zdominować a lubi takie zabawy więc chce z kims o tym popisać. Sprawa wygląda słabo, bo może mu w końcu to nie wystarczać, sam nie wiem. A co Ty myślisz o takich zabawach jak dominacja? Jaki masz do tego stosunek i czy Cię o to pytał. Ile macie lat?